19. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati BITI PROGONJEN – detaljno tumačenje –

Sanjati BITI PROGONJEN 

Sanjati BITI PROGONJEN

– Sanjarica PROGANJANJE –

Snovi o proganjanju jedni su od najčešćih snova koje osobe sanjaju i kojih se sjećaju. Obično takvi snovi znače kako prolazite kroz fazu anksioznosti i susrećete se s nekim ili nečim što vas trenutno koči i ne dopušta da radite ono što želite i kako želite. U ovakvim snovima možete bježati od životinje, od neke osobe, provalnika, lopova ili bilo čega ili koga drugog gdje se osjećate kao da je vaš život ili egzistencija ugrožena. Sanjati da vas netko proganja u snu, gotovo uvijek ima slično značenje, bez obzira tko vas progoni. Gotovo uvijek se radi o unutarnjem konfliktu između onoga kako živite život i kako želite živjeti svoj život.

Sanjati bijeg od progonitelja način je na koji vas vaša podsvijest upozorava kako kao da želite pobjeći sami od sebe i onoga što vam se trenutno u životu događa. Sanjati da vas netko proganja zapravo je san o vama samima. Obično se u snu snovi o određenim osobama, a posebno ako te osobe ne poznajemo interpretiraju na način kao da su različiti aspekti naše ličnosti, pa sanjati da me netko progoni zapravo je san o tome da određeno moje ponašanje ili moje misli me proganjaju u svakodnevnom životu. Progonitelj predstavlja određeni aspekt vlastite osobnosti.

Sanjate li proganjanje to je indikacija kako izbjegavate neke probleme. Bježanje u snu je odraz onoga kako u stvarnom životu reagirate na stres ili neke važne situacije. Umjesto da se suočite sa situacijom imate tendenciju bježati i izbjegavati suočavanje. Biti progonjen u snu ima isto značenje kao i bježati, pa ako igru tih riječi preslikate na stvarni život uvidjet ćete kako od nečega bježite .

Bježanje od napadača jednostavno predstavlja vaš strah da ćete u stvarnom životu biti napadnuti ukoliko pokažete svoje pravo lice ili izrazite svoje mišljenje.

Da biste protumačili ovaj san razmislite kolika je udaljenost između vas i osobe koja vas proganja. To signalizira udaljenost od problema. Ako je progonitelj vrlo blizu to indicira kako se problem neće riješiti sam od sebe i kako se trebate time pozabaviti. Ako postoji određeni jaz između vas i onoga tko vas proganja to indicira kako ste uspješni u držanju distance od problema, te kako se problem udaljava od vas i rješava sam od sebe.

Sanjati da vas progone govori o strahu i konfliktu između onoga što imate i onoga što želite.

Sanjati da si progonjen u ratu također se odnosi na unutarnje konflikte i bježanje od nas samih. Snovi o ratu preslika su unutarnjih konflikata koje osobe imaju same sa sobom. Obično se radi o konfliktu s jedne strane novca i moći, a s druge strane onoga što nas usrećuje i donosi zadovoljstvo. Ako ste sanjali da ste progonjeni u ratu vjerojatno ste se udaljili od onoga što stvarno želite i onoga što vas usrećuje da biste zadovoljili svoje ili čak nečije tuđe apetite. Osjećate se kao prognanik u vlastitom životu jer se ono kako živite ne podudara s onim kako se osjećate i što želite.

Sanjati da vas proganja svećenik specifičan je san koji, iako se na prvu može pomisliti, uopće nije rijedak. Ovakav san govori o tome da ste se udaljili od tradicionalnih vrijednosti i da niste zadovoljni s načinom kako trenutno vodite svoj život.

Sanjati da vas bivši progoni najčešće nema veze s vašim ljubavnim životom, nego neriješenim konfliktima općenito u prošlosti. San sugerira kako se prisjećate prošlosti, a u ljubavnom smislu može odražavati nezadovoljstvo trenutnom ljubavnom situacijom, partnerom ili čežnjom za ljubavi.

Sanjati duha da te proganja odnosi se na nezavršene poslove s kojima se morate nositi, jer vas „proganjaju”.

Ako vi lovite ili progonite nekoga u snu to je signal kako imate velike ambicije i kako idete bez obzira na cijenu po ono što želite.

Sanjati PROGONJEN

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.