Sanjati PREPREKE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PREPREKE

Što znači sanjati PREPREKE

– Sanjati PREPREKE –

Sanjati prepreke slično kao i u životu govori o preprekama koje su pred vama. Obratite pažnju na detalje, vaš odnos prema preprekama u snu jer vam to može puno toga reći i o vašem odnosu prema preprekama u stvarnom životu.

Sanjati prepreke koje ste savladali sugerira da možete biti uspješno i u stvarnom životu savladati prepreke koje vas trenutno koče.

Sanjati kako ste savladali prepreke u snu ili kako ih se niste bojali treba tumačiti u smislu savladivih prepreka i u stvarnom životu. Kako treba vjerovati u sebe. U trenucima najveće zabrinutosti ponekad je potrebno se tek podsjetiti kako se ne moramo osjećati bespomoćno. Bespomoćnost je često trendovski osjećaj, ali nije koristan. Ako ste već nešto pokušali da savladate prepreku što nije bilo korisni slobodno isprobajte nešto drugo, pa nešto treće.

Istovremeno sanjati prepreke, ako ih niste svjesni u stvarnom životu, znak je da pažljivije promotrite situaciju, možda se kriju određeni problemi i prepreke kojih trenutno niste svjesni i kako biste ih preduhitrili trebate poduzeti određene mjere, odnosno sagledati iz kojeg kuta eventualno dolaze.

Kada nismo potpuno sigurni u ono što radimo, svaka dilema nam se čini kao velika prepreka. A s druge strane osobe koje vjeruju u svoje sposobnosti misle kako ništa nije nesavladivo, kako nema te prepreke koju ne mogu nadići s upornošću, usredotočenošću i vjerom. Takve osobe znaju da gdje god postoji problem postoji i rješenje. Usredotočite li se na sebe i svoje snage, moći ćete se fokusirati, očistiti misli i shvatit ćete kako ništa nije nemoguće.

Prvi korak savladavanja bilo koje prepreke je vjera kako je možete savladati i kako možete uspješno ići dalje. Kada razmišljate pozitivno i vjerujete u sebi, u vama se rađa nova snaga koja je nadogradnja na naše sposobnosti i da je nam poticaja da budemo još bolji. Snovi o preprekama govore o stvarnim preprekama u životu, ali svakako nose i simboliku savladivosti prepreka, da ne odustajemo od onoga što želimo jer nam se nešto čini nesavladivim ili nerealnim, nego da tražimo najbolju alternativu. Ia sami ste vjerojatno milijun puta čuli kako nema najbolje odluke, nego da postoji odluka koju smo donijeli, te da trebamo stati iza nje i potruditi se da ostvarimo cilj, sve dok je za nas funkcionalan ili ga želimo.

Ponekad kada se suočimo s naizgled nesavladivim preprekama sve što nam treba je razgovor s ljudima koji imaju trijumfalna postignuća i koji su ostvarili nešto naizgled nesavladivo. Da biste sebi točno protumačili san o preprekama trebate uzeti i kontekst sna u obzir. Jeste li s nekim razgovarali o preprekama u snu ili ste samo na nju naišli. Kakvo je bilo vrijeme? Jesu li neke boje bile dominantne u snu? Glavni simbol iz sna, onog kojeg se najviše sjećate, kao u ovom slučaju prepreke daju vam glavnu temu vašeg sna, ali ponekad se pobliže objašnjenje što činiti ili na koje polje života se san odnosi krije u popratnim simbolima i kontekstu u kojem se san odvijao.

Sanjati prepreke na putu može govoriti o vašim osjećajima bespomoćnosti odnosno da mislite da ste pred nesavladivom preprekom. Možda trebate situaciju sagledati iz drugoga kuta i pokušati naći alternativno rješenje. Također sanjati prepreku može govoriti i o tome da se vama čini da ste naišli na prepreke, odnosno da se ne radi o stvarnim preprekama nego o vašem stavu, negativnosti i da sumnjate u uspjeh.

Vidi i:

Sanjati PREPREKE NA PUTU – detaljno tumačenje –

Sanjati PREPREKE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*