20. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati BETON – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati BETON?

– sanjarica BETON-

Obično beton sanjamo u kontekstu da ga miješamo i nešto gradimo od njega, odnosno nešto planiramo graditi od njega.

Sanjati beton općenito predstavlja ideje, planove ili situacije koje su trajne, a zapravo san ćete moći protumačiti u pravom smislu tek ako uzmete kontekst i svoje emocije iz sna u obzir. Beton predstavlja čvrste temelje za nešto o čemu razmišljamo i što se događa oko nas, ali da biste znali pravi smjer za tumačenje ovakvog san trebate se prisjetiti kakve ste emocije osjetili u snu. Jeste li bili zabrinuti oko nečega što se gradilo u snu od betona, jeli se beton izlijevao na pogrešnom mjestu ili je nešto što nije trebalo zaglavilo u betonu. U some negativnim značenju beton predstavlja negativne situacije u kojima smo zaglavili, odluke oko kojih se predugo dvoumimo, područje života koje smo zanemarili jer smatramo da je jednom izgrađeno i da se više oko njega ne trebamo rinuti.

Sanjati beton istovremeno se tumači i u smislu mišljenja koje se teško mijenja. Vjerojatno ste karirali određene stavove i mišljenje o određenim problemima i ljudima koje može biti teško promijeniti.

Neki ljudi će sanjati beton ako se suočavaju u stvarnom životu s neriješenim problemima, s nekim situacijama koje bi trebale biti u životu čvrst oslonac, ali izgleda kako na njima treba konstanto raditi i nikako da postignu željenu stabilnost i da nam budu potpora.

Nešto zacementirati metafora je u stvarnom životu za neke trajne odluke, signal kako se odvija nešto što e trajati dugo ili imati dalekosežne posljedice.

Sanjati mokar beton, odnosno beton koji se nikako ne uspijeva stvrdnuti sugerira prepreke za koje vjerojatno nemate rješenja. Vjerojatno razmišljate o nečemu i gradite nešto u prenesenom smislu, ali se veše ideje izjalovljuju, te ne uspijevate ostvariti željeno, a da ne znate gdje griješite i što radite pogrešno.

Lijevati beton u snu znak je da pravite, odlučujete i definirate stvari koje bi trebale biti relativno trajne u vašem životu. Da biste točno mogli sebi protumačiti ovaj san razmislite o kontekstu i ostalim simbolima, jedino tako možete dobiti odgovor na koje polje života ovaj san se odnosi.

Sanjati da miješate beton upućuje na poslovne probleme te da se spremate donijeti neke odluke za koje niste sigurni da možete poslije promijeniti mišljenje te da one imaju dalekosežne posljedice.

Ako sanjate da se od betona nešto gradi npr. kuća sugerira da vam je privatni život stabilan. Zapravo, ako sanjate da se bilo što gradi od betona i da ide kako treba, to je pozitivan signal koji govori o napretku i kako će stvari u životu ići svojim tempom, onako kako trebaju.

Sanjati stepenice od betona govori o vašim izborima i putu u životu, te da se radi o dobrim izborima. Ovaj san treba tumačiti i u smislu izgleda stepenica i da liste se penjali ili silazili stepenicama. Ako su stepenice izgledale čvrsto i stabilno, to sugerira kako je pred vama čvrsto i stabilno razdoblje. Ukoliko ste sanjali stepenice od betona koje izgledaju nestabilno, tanko ili su lelujave, takav san govori o nekim stvarima koje bi trebale biti čvrste i potpora kako su nam otežavajuća okolnost na našem putu.

Sanjati betonski zid znak je prepreka na koje ćete naići pri ostvarivanju ciljeva.

Sanjati betonski pod znak je da se bojite pogreški te da biste trebali biti fleksibilniji.

Snovi o cementu predstavljaju planove i dobro razumijevanje situacije. Ako ste sanjali cement treba tumačiti ovaj san u smislu planova i ideja koje imate, a koje su u samom začetku.

Sanjati BETON

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.