16. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati POLJUBAC – detaljno tumačenje –

Snovi o poljupcu su vrlo dojmljivi snovi, pa ako ste sanjali kako ste nekog poljubili u snu, vjerojatno ćete nastaviti tijekom dana razmišljati što taj san znači i ima li neku veću simboliku.

Što znači sanjati POLJUBAC?

– Sanjati POLJUBAC –

Snovi o poljupcu su vrlo dojmljivi snovi, pa ako ste sanjali kako ste nekog poljubili u snu, vjerojatno ćete nastaviti tijekom dana razmišljati što taj san znači i ima li neku veću simboliku.

Poljupci u stvarnom, svakodnevnom životu se povezuju s mnogo različitih konteksta. Od povezivanja s nekim na fizičkom levelu, do spiritualnog povezivanja, ali nekoga možemo poljubiti i za oproštaj.

S druge strane pri tumačenju snova o poljupcu bitno je i koga ste poljubili. Obično se kaže kako druge osobe koje sanjamo u snovima ne predstavljaju zaista te osobe, nego naše emocije koje su na neki način povezane s tim osobama, tako da zapravo snovi o poljupcima nikako ne mogu biti neki proročanski snovi, bilo da ljubite osobu koja vam se sviđa, dečka, curu, muža ili ljubavnika. Sanjati poljubac način je na koji simbolično nam naša podsvijest poručuje kakve osjećaje gajimo prema određenom emotivnom spektru koji vežemo uz osobu koju smo sanjali.

Najčešće poljubac u snu treba interpretirati kako je vrijeme da preispitamo svoju interakciju s drugim ljudima. Razmislite kako se ponašate prema drugim ljudima, a kako se druge osobe ponašaju prema vama.

Ponekad u stvarnom životu snažno nas privlači neka osoba, a opet sebi to ne želimo priznati. Stoga u stvarnom životu izbjegavamo misliti o toj osobi, u takvim situacijama snovi o poljupcu s tom osobom mogu biti na neki način kompenzacija za stvarnost, gdje zapravo naša podsvijest u snovima dobiva ono što joj ne dopuštamo svjesno u mislima kroz svakodnevni život.

Da biste protumačili snove o poljupcu jako je bitno uzeti kontekst ostatka sna u obzir. Razmislite o tri osnovna značenja:

  • sanjati poljubac može simbolizirati privlačnost
  • sanjati poljubac može simbolizirati oproštaj
  • sanjati poljubac može biti kompenzacija za nedostatak nježnosti u stvarnom životu.

Budući da osobe u snovima ne predstavljaju sebe nego naše neko životno polje i misli, uvijek razmišljate pri tumačenju sna o životnom polju koje ta osoba predstavlja, a ne osobi koju ste poljubili.

Na primjer, ako ste sanjali da ljubite poznanicu iz firme s kojom surađujete, razmislite možda podsvjesno niste zadovoljni vlastitim poslom, te vam se čini kako je neka druga firma mnogo privlačnije mjesto. Ovakav san ovisno o kontekstu može značiti i da je došlo vrijeme za oproštaj s tipom posla koji ste zajednički radili, ali ovisno o kontekstu, na primjer ako ste sanjali da ljubite suradnicu u vlastitom domu, san može biti kompenzacija za nedostatak nježnosti koju osjećate u vlastitom domu.

Zbog toga za interpretaciju snova o poljupcu uzmite kao značajan faktor i mjesto gdje se odigrao poljubac, te što okruženje u kojem se dogodio znači za vas, na koje životno područje vas upućuje.

San o poljupcu ne može nitko interpretirati za vas, jer predstavlja ono što neke stvari za vas simboliziraju. Univerzalne interpretacije nema, te ga zaista možete tumačiti na nebrojeno mnogo načina. Dobra stvar je da sanjati poljubac nema ni negativnu ni pozitivnu konotaciju, a posebno se ne može smatrati proročanskim snom, pa su pogreške u interpretaciji nevažne.

Sanjati strastveni poljubac obično se tumači u smislu nedostatka strasti u stvarnom životu. Možda vas više ne privlači nešto što vas je jako privlačilo ili možda niste izgubili interes, nego vam nedostaje vremena da se bavite stvarima koje volite ili vam nedostaje vremena koliko biste htjeli posvetiti osobi koju volite.

Ako ste sanjali poljubac kao pozitivno iskustvo, ljubili se s prikladnom osobom, bilo osobom koja vam se sviđa ili vlastitim partnerom, te u snu nije bilo nekih negativnih emocija koje biste vezali uz poljubac, tada poljubac simbolizira zadovoljstvo i harmoniju.

Sanjati POLJUBAC

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.