Sanjati PRAZNIK – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PRAZNIK

Što znači sanjati PRAZNIK

– Sanjarica PRAZNIK –

Sanjati praznik uglavnom je pozitivan znak koji govori o dobrom raspoloženju i ugodnom druženju. Kako se praznici uglavnom vežu uz pozitivne i radosne događaje tako se i ovaj san interpretira na taj način. Sanjati možete Božić, Uskrs, neki državni praznik ili bilo koji dan koji ljudi obilježavaju i proslavljaju. Točno tumačenje sna najviše će ovisiti o kontekstu i emocijama koje su se pojavili ili koje općenito vežete uz proslavu praznika, ali praznik je pozitivan simbol, i čak popravlja simboliku ostalim detaljima iz sna.

Sanjati da s obitelji slavite neki praznik znak je zadovoljstva i povjerenja. Ovakav san označava kako se nalazite u životnoj fazi gdje ste zapravo zadovoljni postignutim, ali više trebate primjećivati ono što ste napravili i što imate, te uživati u pojedinim životnim trenucima.

Sanjati zabavu s prijateljima na praznik je dobar znak koji sugerira zadovoljstvo i veselje. Proslava praznika u snu s društvom sugerira kako ste u pozitivnom životnoj fazi, te da znate uživati u postignutom.

Sanjati da pripremate zabavu sugerira određene novčane primitke i bolje financijsko stanje. Pripremanje nekog veselja u snu sugerira kako vas očekuju lijepi događaji u stvarnom životu. Da biste pobliže znali na koje životno područje se odnosi ovakav san, važno je da uočite i ostale simbole iz sna.

Sanjati dječje praznike uglavnom znači određene brige ali i da nemate previše razloga za te brige. Ovakav san u prenesenom značenju govori da ono što vas opterećuje su zapravo na razini dječjih briga kada pripremaju zabavu. Normalno da vam je stalo, ali sa stajališta ukupnog životnog stila to su nevažne brige koje neće biti bitne već u skorije i dogledno vrijeme.

Sanjati neke značajne praznike također je pozitivan znak i sugerira dobre odnose s drugim ljudima. Što je praznik kojeg ste sanjali “važniji” i značajnije se proslavlja to ste u pozitivnijoj situaciji trenutno.

Sanjati i točno određene praznike poput Božića ili Nove godine je također dobar znak sa naznaka ugodnog razdoblja ispred vas. Ako ste sanjali Božić ili neki drugi vjerski praznik, treba tumačiti pozitivnu simboliku u smislu duhovnog zadovoljstva i uživanja u nematerijalnim stvarima.

Malo snova ima prilično jednoznačno tumačenje kao sanjati praznike. San o praznicima se u većini slučajeva veže uz pozitivne događaje, ali i još više uz pozitivne osjećaje i dobro raspoloženje.

Ukoliko sanjate praznike u kojima se svi zabavljaju, ali vi niste opušteni, ne uživate ili im se niste priključili znak je određenih poteškoća, da ste umorni i da vam treba malo opuštanja. San govori o tome da morate malo pronaći vremena za sebe i stvari koje volite.

Sanjati praznike u vrijeme praznika može biti i potpuno neutralan san jer se o toj temi puno priča, izloženi ste tom prazniku stoga san može biti samo refleksija onoga što po danu percipirate. Npr. ako u dvanaestom mjesecu sanjate Božić, tada to može imati značenja od toga da razmišljate kako ga provesti, jeste li sve stigli pripremiti za Božić te sad može biti samo refleksija izloženosti ukrasima, pjesmama i priči o nadolazećem prazniku.

Ako se u stvarnosti pripremate za neki praznik, a sanjate ga, takav san može biti i poticaj da se opustite i znak kako previše brinete, a kako će sve biti dobro organizirano. Ovakav san trebao bi biti neutralan, ali je ipak zbog simbolike praznika u snovima pozitivno obojen.

U svakom slučaju snovi o praznicima poticaj su da se osvrnete oko sebe i započnete primjećivati što više onoga što možete cijeniti u vlastitom životu i u čemu možete uživati.

Sanjati PRAZNIK

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*