Sanjati POVRĆE – detaljno tumačenje –

27. studenoga 2020. 0 By COVERmagazin

Sanjati povrce

Što znači sanjati POVRĆE

– Sanjati povrće –

Povrće uvijek simbolizira plodove, rezultat nečega u što ste uložili svoju energiju i oko čega ste se potrudili. Interpretacija ovog sna najviše će ovisiti o kakvom se povrću radi, te kakav je vaš stav prema njemu.

Ukoliko neko povrće volite jesti, a ono je u snu također zdravog i dobrog izgleda to je signal kako će se vaš trud isplatiti, te vas očekuju zadovoljavajući rezultati. S druge strane ukoliko povrće nije pretjerano lijepo ili je povrće koje ne volite jesti, tada sanjati to povrće može simbolizirati da će se vaš trud isplatiti, ali da vi nećete biti zadovoljni rezultatom.

Snovi o povrću nisu česti, pa se može reći da ako ste sanjali povrće da ste snažne osobe pozitivnog karaktera. Osobe koje sanjaju povrće uvijek su iskrene i pozitivne.

Sanjate li da sadite povrće to simbolizira kako ste na dobrom putu iako plodovi vašeg rada nisu još uvijek vidljivi. Sanjate li košaru punu dobrog i kvalitetnog povrća, to označava kako vas očekuje uspjeh bez mnogo truda. Još je pozitivniji signal kao vam je netko poklonio košaru punu povrća lijepog izgleda. Ukoliko žena sanja košaru punu povrća, postoji šansa da će uskoro postati majka.

Tumačenje snova o povrću se svodi na tumačenje ostalih signala koji se pojavljuju u snu u odnosu na kvalitetu i raznovrsnost povrća. Ako povrće dobro izgleda to je pozitivno i znači kako će se planovi ostvarivati prema željama. Što je više povrća na nekom mjestu to će rezultati vašeg rada biti pozitivniji i to vas očekuje više uspjeha. Također, što je manje truda uloženo da dođete do povrća u snu, primjerice ako vam ga netko poklanja to znači da će vaši ciljevi biti lakše ostvariv i da ćete lakše doći do njih.

Potražite u sanjarici i značenje pojedinog povrća, jer često određeno povrće ima drugačiju simboliku i drugačije značenje od značenja raznolikog i povrća na hrpi gdje ni jedno povrće ne dolazi posebno do izražaja. Također, pri tumačenju uvijek uzmite u obzir i svoje osobno stajalište prema povrću. Koliko ga jedete, volite li jesti povrće, uzgajate li ga sami i znate li koliko je uopće truda potrebno da bi se sve stvari posložile i mogli se ubrati kvalitetni plodovi povrća dobrog izgleda.

Sanjati POVRĆE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova