Sanjati SLASTIČARNU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati  SLASTIČARNU

Sanjati slastičarnu:

Snovi o slastičarni su u najvećoj mjeri snovi o vlastitom zdravlju. Ako ste sanjali slastičarnu, vjerojatno vam vaša podsvijest šalje signale kako nešto vezano uz zdravlje nije u redu, te kako vas to sputava da živite život punim plućima. Možda se radi o tome da ste umorni, iscrpljeni, možda imate neki manji zdravstveni problem koji bi trebalo korigirati.

San o slastičarni najbolje ćete protumačiti da uzmete u obzir sve ostale simbole iz ovog sna, jer oni će vas uputiti u kojem smjeru tražiti signale narušene ravnoteže.

Ako sanjate da ste išli u slastičarnu kupiti kolače, najčešće taj san sugerira nadolazeće probleme vezane uz zdravlje. Dobro bi bilo napraviti sistematski i s liječnikom se konzultirati oko postojećih zdravstvenih problema. Iako su kolači ukusni od davnina je poznato kako previše kolača narušava zdravlje. Simbolično rečeno kolači donose užitak, ali i sugeriraju kako svjesno zanemarujete činjenicu da nisu dobri za zdravlje, a u tome se krije simbolika snova o slastičarni.

Snovi o slastičarni sugeriraju kako ne smijete ignorirati sitne zdravstvene probleme kako se ne bi produbili.

Ako se osjećate zdravo, nastavite sa zdravom prehranom i pazite na sebe i svoje tijelo.

S druge strane sanjati slastičarnu može značiti i kako ćete pretrpjeti probleme na psihološkom polju, možda će vas netko razočarati ili će netko izigrati vaše povjerenje.

Pozitivan san o slastičarni je ako ste izašli, a niste ništa kupili ili ako niste imali dovoljno novaca za ono što ste namjeravali kupiti u slastičarni. Ovakav san govori o tome da se znate kontrolirati i postaviti granice kada su štetne zdravstvene navike u pitanju.

Dobro je i ako vam je netko drug nešto kupovao u slastičarni, jer to znači da će vam drugi pomoći da budete uspješniji i zdraviji, te da se možete osloniti na ljude oko sebe.

Ako vam je simpatija ili partner kupovao kolače, to sugerira dodatno poboljšanje ljubavnih odnosa među vama. Snovi o slastičarni nemaju ljubavnu konotaciju, osim ako je partner u njima ili osoba koja vam se sviđa.

Ipak, postoje i situacije u kojima sanjati slastičarnu nema baš nikakvo značenje. U situacijama dok ste na dijeti ili sebi uskraćujete slatkiše snovi o slastičarni sugeriraju tek da vam fali slatkog i ništa drugo. Također, ako pripremate proslavu vjenčanja, krštenja ili nečeg sličnog te ste opterećeni izgledom torte i kolačima koje trebate kupiti, snovi o slastičarni nemaju skriveno značenje, nego su tek odraz toga da trenutno previše razmišljate o kolačima.

Mnogo toga ljudi pokušavaju staviti u kalupe i pojednostavniti, a zdravlje je jedan od ti pojmova. Čest se zdravlje pokušava svesti na brojke, nalaze, a manje se govori o kvaliteti života i blagostanju. Češće se važemo, nego što zamišljamo o sadržaju nutritivnih vrijednosti hrane koju konzumiramo. Brine nas i najmanji zdravstveni nalaz, a s druge strane danima hodamo iscrpljeni, bezvoljni umorni ili depresivni. Snovi o slastičarni, podsjetnik su kako više trebamo razmišljati o kvaliteti života općenito, a to uključuje i zdravlje. Ako ste sanjali slastičarnu možda je to poruka vaše podsvijesti kako se trebate okrenuti zdravijem životnom stilu kako biste osjetili puninu života. Nije samo bitno biti zdrav na papiru, jednako je bitno i osjećati se zdravo, imati dovoljno energije za sve ono što svaki novi dan stavlja pred nas. Da biste živjeli život u punini, svaka čestica vašeg bića trebala bi se osjećati dobro. Ako ste umorni i bezvoljni vrijeme je da se trgnete i radite na poboljšanju vlastitog životnog stila. Krenite malim koracima, sve dok ne primijetite da se događa nešto veliko.

Sanjati SLASTIČARNA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.