Sanjati SLASTIČARNU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati  SLASTIČARNU

Sanjati slastičarnu:

Snovi o slastičarni su u najvećoj mjeri snovi o vlastitom zdravlju.

Ako sanjate da ste išli u slastičarnu kupiti kolače, najčešće taj san sugerira nadolazeće probleme vezane uz zdravlje. Dobro bi bilo napraviti sistematski i s liječnikom se konzultirati oko postojećih zdravstvenih problema.

Snovi o slastičarni sugeriraju kako ne smijete ignorirati sitne zdravstvene probleme kako se ne bi produbili.

Ako se osjećate zdravo, nastavite sa zdravom prehranom i pazite na sebe i svoje tijelo.

S druge strane sanjati slastičarnu može značiti i kako ćete pretrpjeti probleme na psihološkom polju, možda će vas netko razočarati ili će netko izigrati vaše povjerenje.

Pozitivan san o slastičarni je ako ste izašli a niste ništa kupili ili ako niste imali dovoljno novaca za ono što ste namjeravali kupiti u slastičarni.

Dobro je i ako vam je netko drug nešto kupovao u slastičarni, jer to znači da će vam drugi pomoći da budete uspješniji i zdraviji, te da se možete osloniti na ljude oko sebe.

Ako vam je simpatija ili partner kupovao kolače, to sugerira dodatno poboljšanje ljubavnih odnosa među vama.

Ipak, postoje i situacije u kojima sanjati slastičarnu nema baš nikakvo značenje. U situacijama dok ste na dijeti ili sebi uskraćujete slatkiše snovi o slastičarni sugeriraju tek da vam fali slatkog i ništa drugo. Također, ako pripremate proslavu vjenčanja, krštenja ili nečeg sličnog te ste opterećeni izgledom torte i kolačima koje trebate kupiti, snovi o slastičarni nemaju skriveno značenje, nego su tek odraz toga da trenutno previše razmišljate o kolačima.

Sanjati SLASTIČARNA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova