19. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati POTPIS – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati POTPIS

Što znači sanjati POTPIS

– Sanjati potpis –

Sanjati potpis sugerira dobro poslovno okruženje, ali i da je još bolje razdoblje ispred vas.

Da biste protumačili sebi precizno što san o potpisu znači razmislite kakav je bio papir na kojem se potpis nalazio, kakvo je bilo okruženje, jeste li potpisivali poslovne ili privatne dokumente, te je li potpis izgledao lijepo, ružno i je li to uopće bio vaš potpis.

Pri tumačenju snova, uvijek je važno gledati na san kao cjelinu, a ne izolirano neke elemente sna, ali ipak u određenom snu pojedini simboli ostave veći dojam, te svoju pažnju usredotočimo na njih. Prije nego započnete tumačiti san razmislite što potpis predstavlja za vas, ako ste djevojka može predstavljati želju za promjenom prezimena, strah od promjene prezimena, za poslovnu osobu može predstavljati važne poslovne ugovore, a može se raditi i o odrazu vaše osobnosti, gdje na određeni način dajete svoj osobni pečat nečemu ili nekom razvoju situacije.

Sanjati da potpisujete određene dokumente može sugerirati oprez u budućim dogovorima i da dobro odvažete situaciju prije nego što odlučite što ćete napraviti. Potpisivanje dokumenata u snu govori o strahu da ćete možda nešto pogriješiti i potrebi opreza. Ovakav san nema proročanske mogućnosti da bi vam rekao hoće li sve proći kako treba, san je samo odraz vaših vlastitih strahova i brige je li sve dobro provjereno. Zbog toga je ovaj san poziv da duplom provjerom umirite sebe i svoju podsvijest.

Sanjati da vidite svoj potpis na dokumentima, ali niste ih potpisali je san koji poziva na oprez, netko bi vas mogao pokušati prevariti ili iskoristiti.

Sanjati da ste potpisali da ste primili pošiljku dobar je znak koji sugerira da ste samouvjereni i da možete u narednom razdoblju napraviti ono što ste planirali.

Sanjati da potpisujete sporazum u snu često sugerira da ćete i u stvarnom životu pronaći određeni sporazum odnosno neko rješenje ili da ćete se pomiriti ili izgladiti stvari s osobom s kojom ste imali neku svađu ili raspravu.

Sanjati kako se netko drugi potpisuje sugerira da trebate potporu u svojim naporima, pa čak možda i odobrenje od nekog drugog prije nego što odlučite što ćete napraviti.

Sanjati da ste dobili potpis od neke slavne osobe obratite pažnju na osobu koju ste sanjali. Na što vas podsjeća ta osoba, koje emocije? San vjerojatno ima veze s tim osjećajima. Također, ova san može ukazivati na strah za ono što je pred vama, da niste sigurni što odlučiti ili napraviti te da će vam trebati potpora sa strane kako biste donijeli odluku. U ovom slučaju treba spojiti nekoliko različitih simbola, simboliku snova o poznatoj osobi, potpisu i impresioniranošću nekom osobom. Obično potpis tražimo od osobe koja nam se sviđa, pa ako ste u snu dobili ili tražili potpis od poznate osobe razmilite o osobinama koje ta osoba ima. Možda trebate slijedite neke njene pozitivne karakteristike ili obrasce.

Potpis je u stvarnom životu simbol neke obveze. Zbog toga potpisi u snovima naglašavaju potrebu da ojačamo neku nesigurnu situaciju, da još jedanput provjerimo činjenice tamo gdje se osjećamo nesigurno i razmislimo što možemo učiniti da učvrstimo svoju poziciju. Dvoumljenje ili nepotpisivanje indicira nesigurnost, strahove i dvoumljenje koje se javlja u nama, a posebno strahove od obveze.

Sanjati kako se lijepo potpisujete sugerira kako cijenite sebe i ono što ste postigli. Što je ljepši vaš vlastoručni potpis u snu to sugerira da imate više samopouzdanja, vjere u vlastite sposobnosti i samopoštovanja. Sanjati lijep vlastoručni potpis je jako pozitivan simbol.

Sanjati POTPIS

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.