Sanjati RUKOVATI SE / RUKOVANJE – detaljno tumačenje-

12. siječnja 2021. 0 By COVERmagazin

Što znači sanjati RUKOVATI SE / RUKOVANJE

– Sanjati rukovanje –

Sanjati rukovanje s nekim sugerira poslovno napredovanje ili bolje međudruštvene odnose. Rukovanje s nekim simbolizira pozdravljanje, tako i u snu predstavlja pomirenje s nekim, sklapanje novih poslova ili nove dogovore.
Sanjati rukovanje je uglavnom dobar znak da ćete u započetom poslu biti uspješni.

Sanjati rukovanje odnosno da se rukujete s nekim odnosi se i na vas same, odnosno da se popravlja vaše samopouzdanje, da mislite da nešto možete i da ćete u tome uspjeti.

Sanjati rukovanje s određenom osobom često je znak bliskosti s tom osobom, a ukoliko se radi o nepoznatoj osobi može se odnositi na nove ljubavne prilike koje će se pojaviti pred vama.

Sanjati da se rukujete sa šefom znak je poslovnog uspjeha, napredovanja, povišice ili novog posla.

Sanjati da se rukujete s nekim političarom sugerira da onaj tko je sanjao pokušava popraviti svoj život, ali da mu na tom putu treba određena pomoć.

Sanjati da se rukujete sa ženom sugerira pronalazak rješenja za ono što vas muči.

Sanjati rukovanje sa nemoćnom osobom znak je nadolazećih problema.

Sanjati da se s nekim rukujete a da imate prljave ruke ukazuje na dvoličnost nekih osoba te da će se to uskoro otkriti.

Sanjati rukovanje može sugerirati da razmišljate o danim obećanjima i da li ih se trebate pridržavati. Ljudi se nakon nekog dogovora često rukuju, te u snu rukovanje vas može podsjetiti na određene dogovore za koje više niste sigurni da su bili ispravni i da li ih se trebate ili da li ih se želite pridržavati.

Sanjati RUKOVATI SE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova