Sanjati RUKOVATI SE / RUKOVANJE – detaljno tumačenje-

Što znači sanjati RUKOVATI SE / RUKOVANJE

– Sanjati rukovanje –

Sanjati rukovanje s nekim sugerira poslovno napredovanje ili bolje međudruštvene odnose. Rukovanje s nekim simbolizira pozdravljanje, tako i u snu predstavlja pomirenje s nekim, sklapanje novih poslova ili nove dogovore.
Sanjati rukovanje je uglavnom dobar znak da ćete u započetom poslu biti uspješni. Rukovanje je pozitivan simbol u snovima kao što je pozitivan simbol i u stvarnom životu. Rukujemo se kada nekog upoznajemo, kada sklapamo dobre poslove ili kada vidimo nekog dragog. Rukovanje nema negativnu konotaciju, pa je simbol koji popravlja dojam ostalim simbolima i čini ih pozitivnijima čak i ako se radi o negativnom kontekstu ili negativnim emocija u kojima smo sanjali među ostalim i rukovanje.

Sanjati rukovanje odnosno da se rukujete s nekim odnosi se i na vas same, odnosno da se popravlja vaše samopouzdanje, da mislite da nešto možete i da ćete u tome uspjeti. Rukovanje se povezuje i sa samopouzdanjem, željom za uspjehom, pa san o rukovanju treba tumačiti i u tom smjeru.

Sanjati rukovanje s određenom osobom često je znak bliskosti s tom osobom, a ukoliko se radi o nepoznatoj osobi može se odnositi na nove prilike koje će se pojaviti pred vama. Te prilike mogu biti prijateljske, ljubavne ili poslovne.

Sanjati da se rukujete sa šefom znak je poslovnog uspjeha, napredovanja, povišice ili novog posla. Ovo je posebno pozitivan san u poslovnom smislu i u smislu napredovanja u karijeri. Sanjati kako se rukujete sa šefom jedan je od pozitivnijih poslovnih simbola, jer sugerira kako ćete ostvariti svoje planove, uspjeti prepoznati dobre prilike, ali u konačnici imati i dobre odnose s nadređenima i ranim kolegama.

Sanjati da se rukujete s nekim političarom sugerira da onaj tko je sanjao pokušava popraviti svoj život, ali da mu na tom putu treba određena pomoć. Rukovanje s političarem simbolizira kako vjerojatno imate neke mogućnosti doprinijeti svojoj zajednici ili na neki način raditi društveno korisne stvari. Ovakav san može označavati i dobre veze i napredovanje u karijeri uz dobru podršku vlastite društvene mreže.

Sanjati da se rukujete sa ženom sugerira pronalazak rješenja za ono što vas muči.

Sanjati rukovanje sa nemoćnom osobom znak je nadolazećih problema koje ćete primijetiti oko sebe, ali san istovremeno govori kako imate sposobnosti da istovremeno i da unaprijedite život drugima i u svome okruženju, istovremeno i sebi. Ovaj san sugerira kako ćete pronaći načina da čineći dobro za sebe činite istovremeno dobro i za druge.

Sanjati da se s nekim rukujete a da imate prljave ruke ukazuje na dvoličnost nekih osoba te da će se to uskoro otkriti. San o prljavim rukama govori o tome da ste možda previše opterećeni poslom da se ne stižete brinuti o sebi. Ako ste sanjali rukovanje prljavim rukama, takav san sugerira kako biste trebali uspostaviti bolju ravnotežu između različitih područja života, jer vjerojatno vam je trenutno posao prioritet, pa imate grižnju savjesti da propuštate mnoge druge stvari koje čine život vrijednim življenja.

Sanjati rukovanje može sugerirati da razmišljate o danim obećanjima i da li ih se trebate pridržavati. Ljudi se nakon nekog dogovora često rukuju, te u snu rukovanje vas može podsjetiti na određene dogovore za koje više niste sigurni da su bili ispravni i da li ih se trebate ili da li ih se želite pridržavati. Razmislite o kontekstu sna i situaciji u kojoj ste ga sanjali, možda ste zaboravili na neke ranije dogovore ili dana obećanja, pa vas podsvijest na ovaj način podsjeća na njih.

Sanjati RUKOVATI SE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*