Sanjati CJEPIVO – detaljno tumačenje –

18. siječnja 2021. 0 By COVERmagazin

Što znači sanjati CJEPIVO

Što znači sanjati CJEPIVO

CJEPIVO – vezano uz vas – previše brinete o zdravlju, bolje pripazite s kim se družite ~vezano uz djecu – djeca su dobro, ne brinite

Snovi o cjepivu vjerojatno su refleksija strahova koji se javljaju vezano uz cijepljenje. Ukoliko sanjate da se vi cijepite znak je da se trebate malo opustiti, a ako sanjate kako se djeca cijepe takav san može sugerirati kako previše brinete za djecu.

Budući da se stalno kroz sve vrste medija potiče debata treba li cjepivo postati obvezno, te trebaju li djeca sva ta cjepiva, informacije koje čujete u stvarnom svijetu dolaze na površinu u snovima, a ponekad i na pretjeran način. Takav strah najčešće signalizira pretjerane strahove o vlastitom zdravlju ili zdravlju djece.

San o cjepivu može biti i signal pretjerane anksioznosti vezane uz bolesti i pandemiju. Snovi o cjepivu mogu biti signal, kako se stres sve više povećava, te da trebate manje razmišljati i analizirati informacije koje dobivate. Uzmite desetak dana pauzu od vijesti, medija i drugih izvora informacija, te se bavite stvarima koje zaista volite. Stres i anksioznost iz stvarnog života reflektiraju se u snu, snovima o cjepivu.

Također, snovi o cjepivu mogu se odnositi na potpuno druge životne stvari nevezano o zdravlju, ovisno o drugim simbolima koje sanjate u snu, a sugeriraju kako vam o nekim odlukama u životu treba više informacija i kako trebate propitati svoje izvore informacija. Možda je cjepivo zapravo želja da se “imunizirate” od neke osobe ili nekih okolnosti u vlastitom životu koji nemaju veze sa zdravljem, nego osobama i obvezama u svakodnevnom životu.

Ako sanjate da je netko drugi primio cjepivo možda je toj osobi ili nekoj osobi sa sličnim osobinama potrebna vaša pomoć.

Ako sanjate da ste odbili cjepivo, san je refleksija toga da odbijate pomoć koja vam je potrebna. Nemojte misliti da opterećujete druge ako prihvatite pomoć, jer oni vam je ne bi nudili da je ne mogu pružiti.

 

Sanjati CJEPIVO

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova