Sanjati POPIS – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati POPIS?

— sanjarica POPIS –

Kako idemo kroz svakodnevnicu život se sastoji od beskonačnih popisa, moramo u supermarket, platiti račune, napraviti preglede, pospremiti ovo ili ono. Snovi o popisima govore kako nam je sve teže i teže vidjeti svjetlo na kraju “tunela” popisa stvari koje trebamo obaviti, a ovisno o kontekstu sanjati popis može sugerirati i kako nismo sposobni obaviti neke zadatke s vlastitog popisa. Da biste mogli preciznije odrediti na što se san odnosi razmislite koji su se još simboli pojavili, kakve su bile vaše emocije vezane uz popis koji ste sanjali, te u kojem okruženju se popis pojavio.

Sanjati popis kao simbol preopterećenosti

Ako ste sanjali popis vjerojatno ste opterećeni svime što morate obaviti i svim izazovima koji se stavljaju pred vas, pa razmislite ne govori li san o tome kako trebate manje brinuti, a više uživati u životu. U ljudskoj je prirodi da uvijek žele više. Žele više novaca, žele bolje uvjete, više druženja i td. Ali jednako tako je bitno osvrnuti se i vidjeti što imamo trenutno. Najlakše je upasti u začarani krug vlastitog nezadovoljstva stalno želeći više. Želja da imao više je dobar motivator, ali ako nikada nismo zadovoljni, takva želja postaje opterećenje. Jako je bitno zaustaviti se u pojedinim fazama životnog ciklusa i promotriti realno vlastiti napredak.

Svaki put kada se osjetite nemotivirano, obeshrabreno ili se pojave slični osjećaji, bilo bi dobro napraviti krivulju progresa. Bilo da ste ostvarili napredak u poslovnom ili privatnom polju, trebate ukalkulirati sve stavke i cijeniti ono što ste postigli. Treba cijeniti sve malene pobjede i slaviti sve ono što nam se dogodilo, a posebno ono što smo zaslužili vlastitim radom i napretkom. Uhvatiti se u zamku svakodnevne užurbanosti i beskonačnog popisa obveza i stvari koje trebamo napraviti iznimno je lako. Ali moramo osvijestiti da smo na takav način zaglavili u rutinama koje će ograničiti naš rast i ugušiti svaki napredak u našim osobnim životima. Da biste izašli iz ove kolotečine, iz ovog začaranog kruga, jako je bitno i trebate uzeti u obzir nekoliko stvari. Što je najvažnije, trebali biste realno promotriti svoje stvarno stanje i dosadašnji napredak, ali i osvijestiti ukupne ciljeve koje želite ostvariti, a ne da budete konstanto usredotočeni na popis onoga što morate napraviti.

Sanjati popis kao nedostatak svrhe

Sanjati popis može simbolizirati i nedostatak smisla. Možda podsvjesno shvaćate da odrađujete milijun stvari i tako kročite kroz život, ali vam nedostaje izvorna svrha, cilj prema kojem idete. Nedostatak svrhovitosti odražavat će se u svim aspektima života, te može uzrokovati anksioznost i bezvoljnost. Nedostatak svrhe može vas također izolirati od prijatelja i dragih članova obitelji, ostavljajući osjećaj praznine, čineći vas da se osjećate nesposobno za društvene aktivnosti. Veoma je važno imati svrhu, ne samo radi motiviranosti, nego i mentalnog zdravlja. Svrha će vam pomoći da živite smisleno i ispunjeno, a ne samo da rutinski odrađujete jednu stvar za drugom. Ako vam nedostaje svrhovitost u vašem životu vjerojatno vam je često dosadno, nezadovoljni ste i osjećate se prazno, te vas ne ispunjava ni jedna aktivnost kojom se bavite. Možda vam se čini kako vaši odnosi s drugima nisu kvalitetni, kako vam nešto nedostaje u obiteljskom životu, a da ni posao zapravo nije ono što ste očekivali. Vjerojatno ne možete pronaći užitak u stvarima koje bi vas trebale uveseljavati i činiti sretnima.

Sanjati POPIS

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*