Sanjati SIPU – detaljno tumačenje

Što znači sanjati SIPU? sanjarica SIPA

Što znači sanjati SIPU?

— sanjarica SIPA

Simbolika snova o sipi obično se izvlači iz crnila po kojem je ona poznata i koje najviše koristimo u svakodnevnom životu. Sanjati sipu nije česta pojava, ali ako smo je sanjali treba uzeti u obzir da ona nosi snažnu simboliku i da san o njoj treba dobro razumjeti. Ipak, ona krije i simboliku sretnih okolnosti, kao i simboliku transformacije kroz koju vi ili osobe koje su vam bliske prolazite. Da biste što točnije protumačili ovaj san treba uzeti u obzir kakvu smo sipu sanjali, u kojem kontekstu, te naše emocije koje su se pojavile u snu.

Sipa kao simbol sreće

U nekim kulturama sipa ima simboliku sretnih okolnosti, te ovisno o kontekstu sna, snovi o sipi mogu simbolizirati i sreću i radosne događaje.

Sipa kao simbol transformacije

Najčešća simbolika sipe općenito u umjetnosti, kao i u snovima je simbol transformacije, a to je zbog toga što sipa može mijenjati svoj izgled i kamuflirati se prema potrebi.  

Sanjati crnilo sipe

Sanjati kao jedemo rižot ili nešto drugo s crnilom sipe simbolizira kako užitak i zadovoljstvo u plodovima vlastitog truda možemo postići tek kada zatvorimo neka životna poglavlja koja kao teret vučemo sa sobom a više nam ne služe nego nas opterećuju.

Sanjati životinju sipu

Ovo morsko biće oduvijek fascinira promatrače, te nosi jedinstvenu simboliku. Obično se povezuje sa simbolikom vode i emocija. Smatra se mističnim bićem s nekim posebnim moćima, što u kontekstu sna simbolizira govori o odnosima s osobama uz koje vas vežu duboke emocije. Ali govori i o pretvaranju tih osoba, o maskama koje nose, jer se sipa može vrlo dobro kamuflirati i mijenjati izgled prema potrebi. Ako ste sanjali sipu razmislite o kontekstu, te na koju osobu iz stvarnog života bi se mogao odnositi ovaj san. Koja je to osoba ili osobe koje se pretvaraju da nešto nisu kako bi izvukle vlastitu korist iz odnosa koji imaj us vama. San o sipi san je koji nas treba podsjetiti da više razmišljam o vlastitim potrebama, posebno ako mislimo da smo okruženi nekim osobama ili osobom koja se možda na neki način pretvara i skriva svoje pravo lice. Naše potrebe mogu biti emotivne, funkcionalne ili materijalne. Ako vaše potrebe nisu na neki način ispunjene ili vam je nedovoljno što neka osoba daje, razmislite kako možete sebe i svoje potrebe staviti na prvo mjesto.

Različita simbolika sipe

Da biste protumačili snove uvijek je bitno uzeti cijeli kontekst iz sna u obzir, simboliku onoga što tražite u sanjarici, ali je jednako bitno razmisliti i što nama neki simbol predstavlja. Sipa nema jednaku simboliku za sviju. Nekima je ona mitsko biće, dok je drugima začin u najjednostavnijem smislu. Zbog toga ne može postojati univerzalno tumačenje sna o bilo kojem pojmu. Razmislite prvo što vama predstavlja pojam koji ste sanjali, u ovom slučaju sipa. Koje su prve asocijacije koje vežete uz pojam sipe. Ukoliko vam je prva asocijacija na životinju, tada sipa govori o ljudima s kojima ste okruženi, ako vam je sipa pak samo namirnica, tada je veće mogućnost da u vašem snu simbolizira vaš rad, odnosno plodove vašeg rada. Kontekst je bitan, jer ako sanjate npr. kako neki predator napada sipu, a vas sipa asocira na hranu tada trebate više obratiti pažnju na plodove vašeg rada i tko krade zasluge za ono što ste vi napravili. S druge strane ako sanjate kao neki predator napada sipu, a vama je sipa čudnovata životinja, trebali biste obratiti pažnju na teške emocije ili situaciju s kojom se suočava neki vaš prijatelj.

Sanjati SIPA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.