Sanjati PLJAČKU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PLJAČKU

Što znači sanjati PLJAČKU

– Sanjarica PLJAČKA –

Sanjati pljačku nije uobičajen san, te osoba koja ga sanja svakako bi trebala obratiti pažnju na skrivene signale i poruke koje joj taj san šalje. Obično sanjati pljačku simbolizira negativne okolnosti i u većini slučajeva pretkazuju kako je pred vama neki loš znak, ali sanjati pljačku ima i dublje značenje koje govori da nakon lošeg događaja slijedi poboljšanje situacije, te će se iz svega u konačnici izroditi nešto dobro, a vaša situacija će biti bolja nego trenutno.

Sanjati pljačku signal je kako podsvjesno vidite svoje propuste i shvaćate da je vaš sigurnost u doslovnom ili prenesenom smislu ugrožena.

S druge strane ukoliko već neko vrijeme razmišljate o ugradnji nekih sigurnosnih sustava, čitate o lopovima i pljačkama, tada ovaj san nema nikakvo dublje značenje, nego je tek odraz vaših strahova i svakodnevnog života koji se tada prenose u snove.

U nekim slučajevima sanjati pljačku je indikacija tuge i nemoći. Možda vam se čini kako je mnogo toga izvan vaše kontrole, te kako da bilo što napravite stvari se odvijaju svojim tempom i neovisno o vama. Čini se kako vam je netko ograničio neovisnost i konstantno vama manipulira.

Sanjati pljačku u nekim slučajevima je podsjetnik kako trebate odvojiti malo vremena za sebe i napuniti baterije, jer ste pomalo potišteni, te vam treba energetski oporavak kao i povećanje samopouzdanja. Snovi o pljački govore o tome kako bismo trebali ponovno uspostaviti ravnotežu u životu i na neki način vratiti osjećaj moći. Treba prihvatiti da nismo u svome najboljem izdanju, te da trebamo raditi na sebi. I dok je mnogima to teško priznati, jer takvo priznanje o sebi vide kao znak slabosti, zapravo takva priznanja ojačavaju našu unutarnju snagu. Ako sebi priznamo da trebamo ojačati na bilo kojem području, prihvaćamo činjenicu da je naše tijelo dovoljno mudro da nam šalje signale, a um dovoljno razuman da zna čitati te signale.

Dozvolite sebi dovoljno vremena u samoći, bez elektronike kako biste preispitali koliko energije imate i na kojim područjima trebate raditi. Gdje se osjećate ugroženo, a koje su vaše snage. Koristite svoju intuiciju kako biste donijeli mudre odluke, usredotočili se na osobe i okruženje koje vam popravlja energiju, a ne na ono što vam je crpi.

Sanjate li konkretno san u kojem ulazite u stan ili auto i shvaćate kako ste opljačkani, zapravo je pozitivan signal. Govori o tome da ste se riješili nekih negativnih emocija i stvari koje su vas sputavale, te da sada možda iz malo lošije pozicije, ali manje opterećeni možete krenuti naprijed. Sanjati da ste upravo opljačkani pozitivan san je koji govori da iako ste nešto izgubili u stvarnom životu bilo emotivno ili fizički, i dalje imate energije i snage za nastavak. Također, ovakav san je u nekim slučajevima podsjetnik da ne tražite razloge i krivca za neke događaje u sebi, nego treba prihvatiti da se mnoge stvari u životu događaju neovisno o nama i da njih ne možemo utjecati, ta da što god da učinimo ne možemo promijeniti neke stvari, nego one ovise o drugima, njihovim emocijama, stavu i ponašanju. ono što mi možemo učiniti je prihvatiti takvu situaciju ili tuđe emocije i naučiti se nositi s njima, bez da nas to previše pogađa.

Naš ego se pokušava zaštiti tako da tuđu odgovornost preuzima na sebe jer m uje teško prihvatiti da nije uvijek u centru svega i da ne ovisi sve o njemu, te ponekad tuđe pogreške i ponašanje pripisujemo sebi, tada čak i napade na sebe pripisujemo sebi, kao da smo ih sami uzrokovali, međutim, u ovim situacijama treba naučiti smanjiti vlastiti ego i prihvatiti da su drugi neovisni o nama i našem ponašanju, te da svoje odluke i reakcije donose samostalno, često ne videći i ne gledajući u nas, naše ponašanje i ne uzimajući u obzir naše emocije.

Sanjati PLJAČKA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*