Sanjati PLJAČKU – detaljno tumačenje –

23. veljače 2021. 0 By COVERmagazin

Što znači sanjati PLJAČKU

Što znači sanjati PLJAČKU

Sanjati pljačku nije uobičajen san, te osoba koja ga sanja svakako bi trebala obratiti pažnju na skrivene signale i poruke koje joj taj san šalje. Obično sanjati pljačku simbolizira negativne okolnosti i u većini slučajeva pretkazuju kako je pred vama neki loš znak, ali sanjati pljačku ima i dublje značenje koje govori da nakon lošeg događaja slijedi poboljšanje situacije, te će se iz svega u konačnici izroditi nešto dobro, a vaša situacija će biti bolja nego trenutno.

Sanjati pljačku signal je kako podsvjesno vidite svoje propuste i shvaćate da je vaš sigurnost u doslovnom ili prenesenom smislu ugrožena.

S druge strane ukoliko već neko vrijeme razmišljate o ugradnji nekih sigurnosnih sustava, čitate o lopovima i pljačkama, tada ovaj san nema nikakvo dublje značenje, nego je tek odraz vaših strahova i svakodnevnog života koji se tada prenose u snove.
U nekim slučajevima sanjati pljačku je indikacija tuge i nemoći. Možda vam se čini kako je mnogo toga izvan vaše kontrole, te kako da bilo što napravite stvari se odvijaju svojim tempom i neovisno o vama. Čini se kako vam je netko ograničio neovisnost i konstantno vama manipulira.
Sanjate li konkretno san u kojem ulazite u stan ili auto i shvaćate kako ste opljačkani, zapravo je pozitivan signal. Govori o tome da ste se riješili nekih negativnih emocija i stvari koje su vas sputavale, te da sada možda iz malo lošije pozicije, ali manje opterećeni možete krenuti naprijed.

Sanjati PLJAČKA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova