Sanjati NOVOROĐENČE – detaljno tumačenje –

      Nema komentara na Sanjati NOVOROĐENČE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati NOVOROĐENČE

Što znači sanjati NOVOROĐENČE

Snovi o bebama, pa tako i novorođenčetu simboliziraju nevinost i neiskvarenost. Novorođenčad simbolizira nove početke. Ukazuje nam na to da smo ranjivi i ovisni o drugima, tuđem društvu i ljubavi. Ako se malo novorođenče smije, to znači da vas očekuje lijepo razdoblje. Uveseljavati i zabavljati novorođenče sugerira kako imate skrivene potencijale koji ćuće u vama i čekaju da se “rode”, da ih otkrijete.

Ako u snovima negdje zaboravite na novorođenče, to simbolizira da od svih pokušavate sakriti svoju ranjivost i glumite da ste hrabriji nego što jeste. Također, san o zaboravljenom ili izgubljenom novorođenčetu može značiti kako je vrijeme da se vratite svojim korijenima. Možda je došlo vrijeme da se ponovno zaljubite u hobi kojim ste se nekad davno bavili.

Ako držite novorođenče u naručju to znači da držite neki dio svoje prošlosti kada ste bili ovisniji o drugima. Ako je novorođenče u snu nezadovoljno to znači da trebate pokušati na neki način zaliječiti rane koje vas muče iz prošlosti i krenuti dalje, a ako se novorođenče smiješi i veselo je, to znači da se trebate riješiti osjećaja iz prošlosti koji su vas uveseljavali i pokušati ih ponovno prizvati u vlastiti život.

Ako sanjate ekstremno malo novorođenče, to znači kako se trenutno osjećate bespomoćno. Ako je novorođenče na neki način bolesno ili ozlijeđeno, to znači da je vrijeme da se pomirite s prošlošću, zacijelite svoje psihološke rane i krenete dalje.

Sanjati NOVOROĐENČE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova

Odgovori

*