29. rujna 2023.

COVER magazin.com

Life & style portal

Sanjati NOVOROĐENČE – detaljno tumačenje –

 

 

Što znači sanjati NOVOROĐENČE

Što znači sanjati NOVOROĐENČE

Snovi o bebama, pa tako i novorođenčetu simboliziraju nevinost i neiskvarenost. Novorođenčad simbolizira nove početke. Ukazuje nam na to da smo ranjivi i ovisni o drugima, tuđem društvu i ljubavi. Ako se malo novorođenče smije, to znači da vas očekuje lijepo razdoblje. Uveseljavati i zabavljati novorođenče sugerira kako imate skrivene potencijale koji čuče u vama i čekaju da se “rode”, da ih otkrijete.

Ako u snovima negdje zaboravite na novorođenče, to simbolizira da od svih pokušavate sakriti svoju ranjivost i glumite da ste hrabriji nego što jeste. Također, san o zaboravljenom ili izgubljenom novorođenčetu može značiti kako je vrijeme da se vratite svojim korijenima. Možda je došlo vrijeme da se ponovno zaljubite u hobi kojim ste se nekad davno bavili.

Ako držite novorođenče u naručju to znači da držite neki dio svoje prošlosti kada ste bili ovisniji o drugima. Razmislite o kontekstu u kojem se san odvijao, koji su to osjećaji iz prošlosti koji vam se vraćaju.

Ako je novorođenče u snu nezadovoljno to znači da trebate pokušati na neki način zaliječiti rane koje vas muče iz prošlosti i krenuti dalje, a ako se novorođenče smiješi i veselo je, to znači da se trebate riješiti osjećaja iz prošlosti koji su vas uveseljavali i pokušati ih ponovno prizvati u vlastiti život.

Usmjerite više ljubavi i pozitivne energije u svoje srce za početak, a zatim oko sebe širite pozitivnije emocije, te ćete uvidjeti koliko svijet postaje ljepšim mjestom za život, čak i kada se konkretne okolnosti ne mijenjaju. Nema smisla vući ono što vas je nekad opterećivalo za sobom dalje, nego trebate se osloboditi tereta i sretnije krenuti dalje. Razmislite zbog čega se još uvijek držite za te detalje iz prošlosti kada znate da vam ne idu u korist.

Ako sanjate ekstremno malo novorođenče, to znači kako se trenutno osjećate bespomoćno. Ako je novorođenče na neki način bolesno ili ozlijeđeno, to znači da je vrijeme da se pomirite s prošlošću, zacijelite svoje psihološke rane i krenete dalje.

Snovima o novorođenčetu naša nam podsvijest poručuje kako smo na neki način nemirni, da li zbog toga što se osjećamo bespomoćno ili zbog toga što zapravo ne možemo razumjeti situaciju i druge ljude oko sebe, koliko su proračunati, te ne vidimo njihovu iskvarenost jer je ne razumijemo. Vi ste osoba koja je u vrlo osjetljivoj fazi, kada vidite tuđe probleme i vidite kako se neki bliski ljudi muče s nekim situacijama, ali se istovremeno osjećate bespomoćno jer ne znate kako biste im pomogli. Snom o novorođenčetu vaša vas podsvijest podsjeća da čak i ako se osjećate bespomoćno, da još uvijek imate moć prolaziti kroz situaciju pozitivno i donositi veselje drugima, čak i ako ništa ne možete učiniti za druge. Čak i kada mislite da ne možete ništa učiniti širite dobre vibracije i to će biti mnogo. Ako čujete neke loše vijesti o nekoj osobi koju poznajete, odvojite trenutak i pošaljite poruku potpore. Ako sretnete nekog negativnog i depresivnog, smijehom i vedrinom promijenite lošu energiju. Promijenite svoj fokus na pozitivne stvari i sve ono što je lijepo.

Sve počinje u nama i iznutra, čak i kada nam se čini da ne možemo ništa učiniti za druge ili kontrolirati situaciju oko sebe, možemo kontrolirati svoje misli. Ako želite da svijet oko vas bude bolje mjesto morate poduzeti prvi korak i pronaći dovoljno ljubavi i razumijevanja za sve, a zatim odašiljati pozitivnu energiju, kako biste oko sebe širili mirniju atmosferu i optimizam.

Sanjati NOVOROĐENČE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

 

 

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST