Sanjati GATANJE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati GATANJE

Što znači sanjati GATANJE

– sanjarica GATANJE –

Sanjati gatanje nema pozitivno značenje i uglavnom ga sanjaju ljudi koji prolaze kroz stresno razdoblje u životu, koji ne znaju kako bi reagirali, te kao da na neki način u snovima traže da im netko kroz gatanje kaže kako će stvari biti bolje. Također, snove o gatanju imaju osobe koje misle da mogu predvidjeti budućnost i točno znaju što će se dogoditi. Ipak, prije svega morate osvijestiti da nitko ne zna što budućnost nosi, umjesto da se bavite njenim prognoziranjem, ovakav san je podsjetnik da biste se radije trebali usredotočiti na ono što možete učiniti da budućnost bude što bolja.

Sanjati kako vam netko gata sugerira da trebate povećati dodatno oprez. Već ste ušli u stresno razdoblje, gdje će vam se činiti kako ste izgubili kontrolu, a takva situacija će se nastaviti još neko vrijeme. Pripazite da ne vjerujete tuđim prognozama i predviđanjima posebno ako su negativne. Razmislite koji su još simboli bili u snu kako biste dobili precizniji odgovor na pitanje na kojem životnom području vjerujete više šarlatanima nego u vlastite snage i sposobnost.

Sanjati da vi nekome proričete sudbinu ili gatate, također je loš signal. Govori o skrivenim neprijateljima i zavaravanju.

Također, ovakav san može sugerirati da se previše petljate u tuđe živote i pokušavate s nekim manipulirati. Ukoliko se nalazite u ovakvoj situaciji ovakav san je signal da se trebate odmaknuti i pustiti druge da sami donose svoje odluke.

Kako se uz gatanje u stvarnom životu uvijek veže neiskrenost i laž, jer većina osoba koje se predstavljaju kao proricatelji sudbine zapravo su dobro maskirani lašci, tako i u snovima gatanje uvijek sugerira obmane, izdaje i prevare. Sanjati gatanje signal je da biste trebali imati najviše povjerenja u sebe i svoj rad, a da se nikako ne smijete zavaravati lažnim obećanjima i ljudima koji tvrde da znaju nešto više od vas. S druge strane da trebate pustiti i druge da sami više brinu o svome životu. Možda vam se ne sviđa što netko radi, možete reći svoje mišljenje, ali krajnju odluku svatko treba donijeti sam za sebe, a vi je trebate prihvatiti.

Ako ste sanjali da vama netko gata vjerojatno vam nedostaje samopouzdanja, te tražite od drugih odobravanje za svoje namjere. Bojite se za sebe i budućnost, ali postoji velika šansa da ste zapravo skloni katastrofiranju i da pretjerujete u tome kako negativno doživljavate situaciju. Vjerojatno bi pomoglo kada biste još jedanput prošli kroz svoje ciljeve i planove, utvrdili gdje stojite, što bi trebalo uraditi da biste bili sretniji, napravili dobar plan i krenuli u nove pobjede umjesto da se oslanjate kako će se sudbina pobrinuti za većinu toga.

Nitko ne može znati što budućnost nosi, te zabrinutost oko ljubavne veze ili situacije na poslu prilično je česta. Budući da nitko ne može znati što će se dogoditi treba osvijestiti činjenicu da se brinemo oko onoga što bi se moglo dogoditi, a ne onoga što će se dogoditi. Sve u budućnosti se može dogoditi u mnogo različitih konteksta, međutim mnoge osobe usredotoče se na jedan kontekst i misle kako je to jedini mogući ishod. Treba naglasiti da je stres oko budućnosti sasvim normalna stvar, ali kada on prerasta u okvire predviđanja ishoda i utječe na svakodnevni život, treba podvući crtu i naučiti se bolje nositi s vlastitim strahovima.

Osobe koje su uvuku u krug negativnih misli o budućnosti mnogo vremena provode zamišljajući najgore scenarije, a pretjerano fokusiranje na najgori mogući ishod čini ih nervoznima, frustriranima i bespomoćnima.

Sanjati gatanje ponekad podsjetnik je kako ste pretjerano usredotočeni na jedan mogući ishod u budućnosti, te kako mislite da će se zaista dogoditi ono što vi predviđate.

Sanjati GATANJE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*