25. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati PECANJE / PECATI ribu – detaljno –

Pecanje ribe i dobar ulov je veliko postignuće u stvarnom životu, međutim svi koji su ikad pecali ribu znaju koliko treba strpljenja i sreće da bi se išta ulovilo...

Što znači sanjati PECANJE / PECATI ribu

Što znači sanjati PECANJE / PECATI ribu

– Sanjati pecanje – pecati ribu –

Pecanje ribe i dobar ulov je simbol za veliko postignuće u stvarnom životu, međutim svi koji su ikad pecali ribu znaju koliko treba strpljenja i sreće da bi se išta ulovilo.

Ovaj san sugerira da ako niste strpljivi i voljni čekati ne ulazite u neki posao. Tumačenje snova o pecanju najviše ovisi o količini ulova. Ovaj san mora se tumačiti u kontekstu koliko ste ribe ulovili, ali također i o vašim pogledima na pecanje u stvarnom životu.

Ako volite gledati emisije na televiziji o lovu na ribe i pecanju vaši snovi o pecanju će imati puno manje značenja nego kod osobe koja u stvarnom životu ne spominje pecanje, ne peca i ne gleda ili čita o njemu.

Sanjati veliki ulov ribe povezuje se s mogućnošću ostvarivanja velike nagrade za svoj trud. Ovo označava dobitak. Ako pecate i pecate, a ništa se ne lovi na udicu, to znači da će i vaš trud oko poslova kojima se trenutno bavite biti uzaludan. Sanjati pecanje i da ništa niste upecali to znači da morate se truditi i raditi više.

Također, kuhanje ribe koju ste upecali dobar je signal. Sanjati da pripremate i jedete ribu koju ste sami upecali simbol je zadovoljstva i da ćete uživati u plodu svojih radova. Ako sanjate da jedete sirovu i nepečenu ribu to je loš predznak.

Budući da se udica ne baca samo jednom, pecanje je i simbol da ćete za nešto što želite dobiti više prilika od jedne. Ovo je lijepi san za one koji se pokušavaju s nekim pomiriti, možda u ljubavnom smislu ili vratiti na staro radno mjesto. Sanjati pecanje signal je kako trebate pokušati još jedanput i pitati. Pa čak i ako rezultat bude negativan bit ćete zadovoljni jer ste pokušali ostvariti odnos ponovo i moći ćete zatvoriti jedno poglavlje u životu.

Međutim, snovi o pecanju mogu se odnositi i na potrebu odmora. Ako osjećate nelagodu i tjeskobu u posljednje vrijeme snovi o pecanju znak su da se trebate smiriti i vježbati strpljivost. Ulov velike ribe ima slično značenje kao i ulov mnogo ribe.

Sanjati štap za pecanje ribe znači da trebate realnije sagledati situaciju jer ono što se čini kao dobar ulov vjerojatno je neki tip prevare. Realno gledajući bez puno truda nema nekih velikih rezultata, pa ako vam netko obećava uspjeh preko noći, vjerojatno su to samo prazna obećanja i možda čak i pokušaji prevare. Ovo nije vrijeme u kojem trebate koristiti prečace.

S druge strane ribarska mreža predstavlja prilike koje ne smijete propustiti. Nemojte nasjedati na lažna obećanja, ali okušajte se i u novim pothvatima. Sanjati kako lovite ribu ribarskom mrežom san je koji simbolizira prilike oko nas, te iako lovljenje štapom i udicom donosi posebno zadovoljstvo, lovljenje ribarskom mrežom donosi bogatije rezultate. Ali ovo je san koji u sebi krije još jedno značenje, a to je da biste mogli imati očekivane rezultate da trebate surađivati s pravim ljudima, koji su voljni potruditi se jednako kao i vi, te imaju jednako znanja.

Kada tumačite snove uvijek treba uzeti u obzir i to kojim se poslom bavite i o čemu trenutno razmišljate. Najčešće snovi o zanimanjima i stvarima koje su nam u svakodnevnom životu jako bitne, dio su naše svakodnevnice ili razmišljamo o njima kako bi se počeli baviti, nemaju neko dublje značenje pri tumačenju, nego su samo odraz svakodnevnih razmišljanja. Ako razmišljate o pecanju ribe i volite pecati ribu, snovi o pecanju ribe nemaju za vas jednako značenje kao za osobu kojoj je to iznenadni san, potpuno nepovezan sa stvarnim mislima i događajima. Obično najviše simbolike u sebi kriju snovi koji su iznenadni i neočekivani, te nam se usijeku u pamćenje kao nešto neočekivani i za nas potpuno neobično, a ponekad i neprimjereno.

Sanjati PECATI

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.