Sanjati PECANJE / PECATI ribu – detaljno –

27. studenoga 2020. 0 By COVERmagazin

Što znači sanjati PECANJE / PECATI ribu

Što znači sanjati PECANJE / PECATI ribu

– Sanjati pecanje – pecati ribu –

Pecanje ribe i dobar ulov je veliko postignuće u stvarnom životu, međutim svi koji su ikad pecali ribu znaju koliko treba strpljenja i sreće da bi se išta ulovilo.

Ovaj san sugerira da ako niste strpljivi i voljni čekati ne ulazite u neki posao. Tumačenje snova o pecanju najviše ovisi o količini ulova. Ovaj san mora se tumačiti u kontekstu koliko ste ribe ulovili, ali također i o vašim pogledima na pecanje u stvarnom životu. Ako volite gledati emisije na televiziji o lovu na ribe i pecanju vaši snovi o pecanju će imati puno manje značenja nego kod osobe koja u stvarnom životu ne spominje pecanje, ne peca i ne gleda ili čita o njemu.

Sanjati veliki ulov ribe povezuje se s mogućnošću ostvarivanja velike nagrade za svoj trud. Ovo označava dobitak. Ako pecate i pecate, a ništa se ne lovi na udicu, to znači da će i vaš trud oko poslova kojima se trenutno bavite biti uzaludan.

Također, kuhanje ribe koju ste upecali dobar je signal. Sanjati da pripremate i jedete ribu koju ste sami upecali simbol je zadovoljstva i da ćete uživati u plodu svojih radova. Ako sanjate da jedete sirovu i nepečenu ribu to je loš predznak. Sanjati pecanje i da ništa niste upecali to znači da morate se truditi i raditi više.

Budući da se udica ne baca samo jednom, pecanje je i simbol da ćete za nešto što želite dobiti više prilika od jedne. Ovo je lijepi san za one koji se pokušavaju s nekim pomiriti, možda u ljubavnom smislu ili vratiti na staro radno mjesto. Sanjati pecanje signal je kako trebate pokušati još jedanput i pitati. Pa čak i ako rezultat bude negativan bit ćete zadovoljni jer ste pokušali ponovo i moći ćete zatvoriti jedno poglavlje u životu.

Međutim, snovi o pecanju mogu se odnositi i na potrebu odmora. Ako osjećate nelagodu i tjeskobu u posljednje vrijeme snovi o pecanju znak su da se trebate smiriti i vježbati strpljivost. Ulov velike ribe ima slično značenje kao i ulov mnogo robe.

Sanjati štap za pecanje ribe znači da trebate realnije sagledati situaciju jer ono što se čini kao dobar ulov vjerojatno je neki tip prevare. Realno gledajući bez puno truda nema nekih velikih rezultata, pa ako vam netko obećava uspjeh preko noći, vjerojatno su to samo prazna obećanja i možda čak i pokušaji prevare. Ovo nije vrijeme u kojem trebate koristiti prečace.

S druge strane ribarska mreža predstavlja prilike koje ne smijete propustiti. Nemojte nasjedati na lažna obećanja, ali okušajte se i u novim pothvatima.

Sanjati PECATI

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova