Sanjati PSA – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati Psa

– Sanjati pas –

Snovi o psima često su povezani s emocionalnom stranom. Dok s jedne strane sanjati psa znači da preispitujete svoje osjećaje, emocije, možda si postavljate određene barijere, s druge strane sanjati psa znači vaš zaštitnički odnos prema obitelji i prijateljima.

Sanjati psa znak je odanosti, prijateljstva, vjernosti i intuicije.

Snovi o psima često se interpretiraju u kontekstu prijatelja, te bi pojednostavljeno se moglo tumačiti da kakve pse vidite u snu da imate takve prijatelje. Međutim ovo je simplificirana interpretacija, a snovi o psima svakako imaju puno dublju simboliku od toga. Stoga ovakve snove treba tumačiti u kontekstu ostatka sna i drugih simbola koji se pojavljuju u snu. Ispod ćete pronaći detaljnije tumačenje što znači sanjati psa.

Sanjati psa koji laje i djeluje opako u snu predstavlja neke unutarnje konflikte, ali i da se udaljavate od nekog prijatelja.

Sanjati bolesnog psa znak je da zanemarujete prijatelja.

Sanjati da je nekog ugrizao pas je često znak neke izdaje. Vjerojatno vam se čini da ste napravili nešto što se toj osobi neće svidjeti.

Sanjati ljutog psa često je znak vaših osjećaja ljutne prema nekome ili prema osobi na koju je u snu bio pas ljut.

Sanjati šarenog psa je znak neodobravanja, a sanjati crnog psa je znak zabrinutosti za akcije i reakcije nekog prijatelja.

Sanjati psa koji hoda prema vama nije dobar znak i sugerira da vam u susret idu neki problemi i nevolje.

Sanjati da se igrate sa svojim ili tuđim psom znak je da ćete steći nove prijatelje.

Sanjati psa koji vas napada često je zna da u stvarnom životu imate osjećaj da vas netko napada.

Sanjati da ste izgubili psa znak je manjka samopouzdanja.

Sanjati malog ili mladog psa predstavlja sreću i zadovoljstvo.

Sanjati psa ukazuje na to da su vaši osjećaji prisutni u vrlo izazovnom obliku u vašem životu. Ljudi prolaze kroz intenzivna emotivna razdoblja, bez da točno razumiju svoje emocije i njihove konzekvence, te im je nerijetko vrlo teško identificirati rješenje koje bi umirilo njihov um, uznemireno srce i misli. Ponekad se dešava ljudima da jednostavno ne mogu pronaći pravo rješenje te im se misli smo kompliciraju. Sanjate li psa često, to je vjerojatno način na koji vas vaša podsvijest ohrabruje da se suočite sa svojim emocijama i daje do znanja da trebate preispitati utjecaj emocija na vlastiti život. Da li znate protumačiti emocije i koristiti se njima ili vas one sputavaju i uzrokuju vam potisnutu bol? Snovi o psu podsjetnik su kako trebate imenovati pojedine osjećaje i razdvojiti ih od ukupnosti svoga bića.

Sanjati psa simbolizira potrebu, da baš kao što psi ponekad glasno laju, iako nisu temperamentni, trebate glasno reći ono što osjećate. Da trebate biti nježni prema sebi, ali da je vrlo važno i osvijestiti svoje emocije kako one ne bi predstavljale teret. Ako ste uplašeni zbog neke situacije, pokušajte opisati svoje osjećaje kako bi se vaš glas čuo i kako bi izbjegli anksioznost. Preciznost kojom se izražavate može donijeti pravi emotivni oporavak. Snovi o psu simbol su vašeg prijateljstva prema samima sebi i prema drugima, ali i podsjetnik kako trebate postati emotivno zreliji. Priznavanje emocija prvi je korak prema tome.

Kada jednom osvijestite i kažete naglas svoje emocije i osjećaje koji vas uznemiruju, iznenadit ćete se koliko ćete se osjećati slobodnije i laganije. Pas u snovima podsjeća kako je potrebno učvrstiti vezu između onoga što vam se događa u životu i procesuiranja emocija vezanih uz to. Svojim osjećajima trebate dati glas. U tom procesu težite smirenosti i opuštanju, te izbjegavajte sukobe i razmirice.

Sanjati PAS

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Ostavite komentar

*