Sanjati ORMAR – detaljno tumačenje –

sanjati ormar

sanjati ormar

Što znači sanjati ORMAR

– Sanjati ormar –
Sanjati ormar općenito gledano znak je uspjeha, ali ovisi i onome što vidite. Vrlo često u mnogim kombinacijama sanjati ormar govori o životnim promjenama, pa čak i o promjenama životnog prostora ili mjesta u kojem živite.

Sanjati da pospremate ormar odnosno da ga preslagujete znak je promjena, ali vrlo vjerojatno promjena na poslovnom planu.

Ukoliko sanjate prazan ormar znak je da trebate više pripaziti na novac.

Sanjati da kupujete ormar znak je promjena vezanih uz novčanu situaciju, ali nije određeno kakvih promjena. U svakom slučaju te promjene na financijskom području će utjecati i na vaš stil života, te će se i u njemu osjetiti neke promjene.

Sanjati novi ormar znak je novih stvari u životu, kao da okrećete novu stranicu u životu.

Sanjati stari ormar govori o prošlosti, možda je vrijeme da s nekim stvarima iz prošlosti završite i da okrenete novu stranicu u životu. Razmislite o prošlosti, naučite nešto iz nje, ali presložite stvari, i ostavite ih u prošlosti.

Sanjati da nosite ormar znak je dobrih prijatelja, ali i da ćete steći nove dobre prijatelje.

Sanjati otvoren ormar sugerira da ćete saznati neke tajne, netko će vam se povjeriti, no ukoliko obećate da to nećete nikome reći, tada ni nemojte.

Sanjati ORMAR

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova

Ostavite komentar

*