Sanjati BUBREG – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati BUBREG

Što znači sanjati BUBREG

Što znači sanjati BUBREG

– Sanjati BUBREG –

Sanjati da vas boli bubreg često je povezano upravo sa stvarnim bolovima i zdravstvenim problemima vezanima uz bubrege. Kao da vas san podsvjesno podsjeća na probleme s bubrezima koje možda osjetite, ali te znakove zanemarujete. Također, sanjati probleme s bubrezima može upućivati na dehidriranost i da trebate unositi više tekućine u organizam.
Sanjati bubrege koji bole znak je da vam trebaju promjene, zdraviji životni stil, ili neke promjene u prehrani ovisno o stilu koji ste do sada imali. Sanjati bubrege može biti znak određenih poteškoća, uglavnom je i znak da promjenama možete napraviti razliku i da trebate nešto poduzeti, ali da možete situaciju promijeniti.

Istovremeno ovaj san može predstavljati i probleme unutar obitelji ili s nekim užim prijateljima. Sanjati bubrege uglavnom ima dva značenja, jedan se odnosi zaista na bubrege u stvarnom svijetu dok je drugo značenje, preneseno, i ono govori o vašem odnosu s bliskim osobama, bilo obitelji ili prijateljima.

Sanjati da jedete komad mesa – bubreg sugerira određene neugodne situacije u narednom razdoblju.

Sanjati kamence u bubregu ima pozitivno značenje i često se odnosi na neki iznenadni novčani dobitak.

Ako sanjate bubrege na određenim mjestima znak je da na tim mjestima trebate uvesti promjene, npr. ukoliko sanjate bubreg u kuhinji ili na kuhinjskom stolu tada je to znak da biste se trebali zdravije hraniti. Ako sanjate bubreg na uredskom stolu znak je da vam trebaju neke promjene na poslu kako biste popravili zadovoljstvo poslom.

Sanjati BUBREG

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova

Ostavite komentar

*