20. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Spremanje za večernji izlazak

Vikendi i večernji izlasci su vam već postali dosadni i rutinski?

Spremanje za večernji izlazak

Spremanje za večernji izlazak

Vikendi i večernji izlasci su vam već postali dosadni i rutinski. Cijelo popodne gledate tv, sve do pet minuta prije izlaska i onda se žurite spremiti. Pola stvari zaboravite, niste raspoloženi i imate osjećaj kako bi bolje bilo ostati kod kuće.

Ovaj vikend napravite nešto potpuno drugačije. Cijelo popodne odvojite za sebe i uljepšavanje. Pustite CD vašeg omiljenog banda (ali neka budu vesele pjesme, nikako tužaljke) i krenite na posao. Tretirajte se kao kraljicu pa ćete se tako osjećati i kada izađete iz doma. Kada ste napravili sve od depilacije do frizure i izbora odjeće još vam preostaju završni detalji.

Biserno bijelo sjenilo nanesite na kapke i obraze. Na taj način ćete naglasiti make-up, a lice će izgledati svježije.

Dekolte naglašen shimmerom izgledat će neodoljivo. Idealno je ukoliko imate mirisni shimmer ili parfem sa sjajnim šljokicama, a ukoliko nemate nagradite se od iduće plaće.

Posebno lijepa kombinacija je crveni ruž na usnama i svjetlucavo zlatno ili srebrno sjenilo na očima.

Iako vam se čini da puno slojeva maskare samo slijepi trepavice ipak ih nanesite što više, pa pročešljajte četkicom. Ništa ne izgleda glamuroznije od dugih gustih trepavica.

Izbjegavajte gusta i ljepljiva sjajila jer se ona ružno nakupljaju u kutovima usana. Laganija sjajila su puno praktičnija, a dojam je jednak.

Svaka frizura izgledat će glamuroznije ukoliko je ukrasite s nekoliko sjajnih kopči ili lakom za sjaj kose. Ipak nemojte pretjerivati kako ne biste izgledali kao da ste krenuli na bal.