Sanjati NIZBRDICU ili PADINU

17. studenoga 2020. 0 By COVERmagazin

Što znači sanjati NIZBRDICU ili PADINU

Što znači sanjati NIZBRDICU ili PADINU

 

Snovi o nizbrdici imaju slično značenje kao i snovi o spuštanju niz stepenice ili liftu koji vozi prema prizemlju. Snovi o padinama nešto su rjeđi od snova o dizalicama i stubama, jer ih jednostavno u moderno vrijeme vrlo rijetko viđamo i rijetko se susrećemo sa situacijom da hodamo niz padinu.

Obično snovi o nizbrdici znače da će neko područje vašeg života nazadovati i krenuti “nizbrdo”.

Sanjate li stazu koja vodi nizbrdo prisjetite se i kakva je staza bila u vašim snovima. Ako je staza krivudava, to vjerojatno znači da lagano idete nizbrdo, a da zapravo ne znate što je točan uzrok i zbog čega se stvari događaju kako se događaju.

S druge strane ako je staza prema dolje jasna, a put pravac, to vjerojatno znači da ste svjesni svega oko sebe, ali da ste se dobrovoljno odlučili za takav smjer. Ne bi bilo loše zaustaviti se i razmisliti što vam je činiti. Najbolje bi bilo zapisati ciljeve i što želite postići u narednih nekoliko godina, a zatim provjerite što činite i jeste li na dobrom putu.

Sanjati nizbrdicu gotovo uvijek indicira nekakve neželjene promjene u životu. Takve promjene mogu u velikoj mjeri utjecati na vaš život, ali je pozitivan signal da još uvijek imate vremena za popravke. To što ste krenuli krivim putem, ne znači da tako trebate i nastaviti.

Sanjati o nizbrdici nije signal nečeg  nepopravivog, što je krenulo samo od sebe, nego je znak kojim vam podsvijest sugerira kako biste trebali objektivnije sagledati situaciju i čuti više mišljenja. Uključite u proces donošenja odluka sve one za koje mislite da imaju dovoljno informacija, te također i vi se dodatno informirajte, te još jedanput sagledajte sve aspekte.

U rijetkim situacijama snovi o nizbrdici mogu označavati i vaše strahove da možda ne idete pravim putem, a ne stvarnu situaciju, ali svejedno su znak upozorenja da još jedanput sve dobro preispitate.

Sanjati NIZBRDICA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova