29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati NIZBRDICU ili PADINU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati NIZBRDICU ili PADINU

Što znači sanjati NIZBRDICU ili PADINU?

– sanjarica NIZBRDICA –

Snovi o nizbrdici imaju slično značenje kao i snovi o spuštanju niz stepenice ili liftu koji vozi prema prizemlju. Snovi o padinama nešto su rjeđi od snova o dizalicama i stubama, jer ih jednostavno u moderno vrijeme vrlo rijetko viđamo i rijetko se susrećemo sa situacijom da hodamo niz padinu.

Obično snovi o nizbrdici znače kako vi na podsvjesnoj razini mislite će neko područje vašeg života nazadovati i krenuti “nizbrdo”. Sanjati nizbrdicu u korijenu ima strahove, a ne stvarnu procjenu situacije.

Sanjate li stazu koja vodi nizbrdo prisjetite se i kakva je staza bila u vašim snovima. Ako je staza krivudava, to vjerojatno znači da mislite kako lagano idete nizbrdo, a da zapravo ne znate što je točan uzrok i zbog čega se stvari događaju kako se događaju.

S druge strane ako je staza prema dolje jasna, a put pravac, to vjerojatno znači da ste svjesni svega oko sebe, ali da ste se dobrovoljno odlučili za takav smjer. Ne bi bilo loše zaustaviti se i razmisliti što vam je činiti. Najbolje bi bilo zapisati ciljeve i što želite postići u narednih nekoliko godina, a zatim provjerite što činite i jeste li na dobrom putu.

Sanjati nizbrdicu gotovo uvijek indicira kako mislite da dolaze neke neželjene promjene u životu. Takve promjene mogu u velikoj mjeri utjecati na vaš život, ali je pozitivan signal da još uvijek imate vremena za popravke. To što mislite da ste krenuli krivim putem, ne znači da tako trebate i nastaviti.

Sanjati o nizbrdici nije signal nečeg  nepopravivog, što je krenulo samo od sebe, nego je znak kojim vam podsvijest sugerira kako biste trebali objektivnije sagledati situaciju i čuti više mišljenja. Uključite u proces donošenja odluka sve one za koje mislite da imaju dovoljno informacija, te također i vi se dodatno informirajte, te još jedanput sagledajte sve aspekte.

U najčešćim situacijama snovi o nizbrdici označavaju vaše strahove da ne idete pravim putem, a ne stvarnu situaciju, ali svejedno su znak upozorenja da još jedanput sve dobro preispitate. Također, označavaju kako s negativnim mislima gledate na budućnost, te projiciranjem svojih strahova mislite da će i budućnost izgledati loše na nekom području.

Zabrinutost je osjećaj koji uvijek svoje izvore ima u budućnosti, a svi znamo kako budućnost nitko ne može predvidjeti. Snovi o padinama govore kako trebate više planirati i djelovati, a manje brinuti. Jer gotovo ni jedna situacija nije prepuštena sama sebi, nego ovisi o nama i našim reakcijama na ono što se događa. Razmišljanje na način kao da znate što će se dogoditi može i sabotirati uspjeh, i spriječiti vas da se u sadašnjosti uopće trudite oko nečega.

Umjesto da se iscrpljujete negativnim mislima o budućnosti, radije razmislite o onome što se može učiniti da situacija bude bolja. Trebate se povoditi mantrom treba ići „dan za danom” i pomalo napredovati. Morate uzeti i u obzir da to što sa sadašnjim iskustvom i znanjem ne vidite rješenje, ne znači da za 5 ili 15 dana nećete. Umjesto da mislite kako će ishod biti loš, radije radite na novim rješenjima i svaki dan iskušavajte nešto novo.

Sanjati nizbrdicu padinu signal je kako ste se prestali truditi i ne napredujete, a ako nastavite u istom smjeru da ćete početi i nazadovati.

Želite li preciznije definirati na koje područje života se ovaj san odnosi razmislite o ostatku sna, koji su se još simboli pojavili i o vlastitim emocijama.

Sanjati NIZBRDICA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.