Sanjati NARODNU NOŠNJU – detaljno značenje –

Što znači sanjati NARODNU NOŠNJU?

– sanjarica NARODNA NOŠNJA –

Tradicionalna sanjarica snovima o narodnoj nošnji pridodaje simbolizam zanimljivog putovanja, međutim u modernom smislu više se odnosi na putovanje u kojem ćete se na neki način prisjetiti svojih korijena i tradicije. Međutim, snovi o narodnoj nošnji podsjećaju o važnosti poštovanja i svojih i tuđih tradicijskih običaja i ponašanja.

U tom smislu snovi o narednoj nošnji mogu predstavljati i u nutarnje zanimljivo putovanje, gdje ćemo otkriti mnogo toga o sebi ili o nekim osobama koje nas okružuju, o njihovim korijenima, običajima i ponašanju.

Današnje učionice, radni prostori i općenito sva mjesta postaju sve raznolikija, te prihvaćanje različitosti postaje jedan od važnijih ciljeva koji se stavlja pred grupe, ali i pojedince. Snovi o narodnoj nošnji pojavljuju se kao podsjetnik kako treba prihvatiti različitosti, različite tradicije, ali kako i ne smijemo zaboraviti ni tko smo mi, te svoje korijene.

Korijeni i tradicija su mnogo više nego mjesto gdje provodimo praznike i hrane koju jedemo. Naše porijeklo je ono oko čega gradimo svoj identitet, te on utječe na nas i oblikuje nas, htjeli mi to ili ne. Porijeklo utječe na način kako percipiramo svijet oko sebe, kako se uključujemo u njega, utječe na naša očekivanja, na ono u čemu čemu ćemo uživati, što će nam se sviđati, kakve knjige ćemo čitati. Uključite različitosti u svoj model ponašanja. Poštujte tuđe vrijednosti, ono što drugi njeguju iznutra i ono kako se ponašaju. Kroz poštovanje tuđih različitosti postajemo svjesni svojih.

Ako ste sanjali snove o narodnoj nošnji, bilo svojoj ili tuđoj, ovisno o kontekstu i drugim simbolima koji su se pojavili u snu ćete pronaći tumačenje, ali ovaj san shvatite kao poticaj da se zainteresirati za identitet, te pokažete pozivan interes za različitosti. Ovakav san poziva nas na poštovanje različitosti, ali istovremeno na ravnopravno prihvaćanje svog identiteta, kao i poštivanje svih kultura. Ovo je pravi trenutak da zaboravite na sve stereotipe i ono što ste čuli. Postoje mnogostruke dobrobiti od prihvaćanja kulturnih različitosti. Današnji svijet, ali i svako mikrookruženje je multi-kulturalno, te je živjeti ne prihvaćajući i poštujući druge kulture nemoguće, ali da biste mogli poštovati druge, prvo morate znati tko ste vi.

Narodna nošnja simbolizira vlastiti identitet, ali i tuđe identitete, u svakom slučaju važno je poštovati i svoje i tuđe, a to je osnovna simbolika koju nosi ovaj san.

Sanjati NARODNA NOŠNJA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Ostavite komentar

*