24. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati da zovete HITNU – detaljno tumačenje –

Nije neuobičajeno sanjati da zovete hitne brojeve, bilo hitnu pomoć, policiju ili hitni broj 112. Ako ste sanjali ovakav san, to je indikacija stresne situacije ili stresne životne faze. Čini se kako vas ono što se događa u stvarnom životu jako muči, te da se nikako ne možete pomiriti s onim što se događa. Možda se radi i o tome da nosite neki neriješeni teret prošlosti, te da trebate zatvoriti neko poglavlje u životu.

Što znači sanjati da zovete HITNU?

– sanjarica HITNA POMOĆ-

Nije neuobičajeno sanjati da zovete hitne brojeve, bilo hitnu pomoć, policiju ili hitni broj 112. Ako ste sanjali ovakav san, to je indikacija stresne situacije ili stresne životne faze. Čini se kako vas ono što se događa u stvarnom životu jako muči, te da se nikako ne možete pomiriti s onim što se događa. Možda se radi i o tome da nosite neki neriješeni teret prošlosti, te da trebate zatvoriti neko poglavlje u životu.

Međutim, svi možemo izvući korist iz teških i izazovnih životnih razdoblja. Najteža stvar može biti zadržati pozitivan stav i vjeru u bolje sutra. Rijetko ćemo pronaći osobu koja misli kako joj je svemir naklonjen i kako će se sve razviti u pozitivno. Međutim, san o hitnim brojevima sugerira kako ste otišli u drugu krajnost, vjerojatno mislite kako je sve loše, kako ništa nije onako kako ste zamislili, ili čak kako je situacija onakva kakvu ste željeli ali se ne snalazite u njoj. Vjerovali u Boga ili Majku prirodu, treba uvijek imati u vidu kako su teške situacije tu da iz njih nešto naučimo i kako iz svake od njih izlazimo sposobniji i zreliji. Ovakav san sugerira kako treba dostojanstveno i bez panike prihvatiti teška vremena ili situaciju koja nam predstavlja emotivni izazov.

Ako ste u fazi gdje mislite kako ništa nije kako treba, nije loša ideja preispitati vlastiti život i razmisliti možete li napraviti neke promjene koje će vam ublažiti poteškoće. Naravno da ne možete odjednom napraviti zaokret, ali umjesto da se usredotočite na ono što ne možete, tražite načine da korak po korak mijenjate i utječete na ono što možete. Nježno i sa suosjećanjem prema samima sebi istražite područja života za koja smatrate da vam predstavljaju najveći izazov, te razmislite što vas sputava i opterećuje. Jesu li to neprocesuirane emocije, tranzicija u kojoj se niste snašli ili samo negativan način promatranja vlastitog života i vlastitih postignuća. Kada preuzmete odgovornost za ono što možete promijeniti, lakše ćete prihvatiti ono što ne možete.

Sanjati kako ne možete pozvati hitni broj

Snovi u kojima sanjate da nikako ne možete nazvati hitni broj indiciraju kako ste u životnoj fazi gdje se zbog vlastite nesigurnosti bojite tražiti tuđu pomoć, te je podsvjesno odbijate i tamo gdje se pruži prilika da vam netko pomogne. Snovi o tome kako se brojevi zamagljuju ili prsti skliznu i biraju pogrešan broj i nikako ne možete pozvati hitnu su sasvim uobičajeni i ne trebaju vas plašiti, ali trebate ozbiljno razmisliti zbog čega se javljaju i pokušati procesuirati teške emocije i strahove koji se javljaju u stvarnom životu. Možda se radi o vlastitoj nesposobnosti da izrazite svoje probleme, ali strahu da će vas neko osuđivati i slično.

Često sanjati kako zovete ili birate hitni broj

Ako često sanjate san o hitnim brojevima vjerojatno nikako ne uspijevate dovesti u red vlastitu životnu situaciju i smiriti emocije. Možda vam se čini kako gubite kontrolu i ne možete upravljati s onim što se događa oko vas. Biranje hitnih brojeva uvijek se povezuje s nekim ekstremnostima u životu, najčešće psihološkim i emotivnim. Hitni brojevi u stvarnom životu se povezuju s krizama i hitnim situacijama, pa ako sanjate takve brojeve to simbolizira kako ste vrlo ranjivi, te kako vam hitno treba pomoć za nošenje sa situacijom ili vlastitim emocijama.

Ako ste sanjali kako birate hitni broj ili zovete hitnu pomoć pokušajte sljedeći dan malo analizirati svoju životnu situaciju i otkriti što je to što vas jako muči iznutra i smeta.

Sanjati kako čekate na pozivu da vam se javi operater hitne

Ovakav san indicira kako ne slušate svoje instinkte, odugovlačite ili odgađate. Vjerojatno podsvjesno znate koje bi bilo najbolje rješenje za vašu situaciju, ali stalno odgađate i kao da imate neke strahove poduzeti ono što znate da morate. Pokušajte više slijediti svoje izvorne instinkte i želje. Svi ljudi se ponekad uvuku u rutinu i hodaju kroz život gotovo nesvjesno, međutim ovakav san trebao bi vas „probuditi” i potaknuti da napravite ono što znate da trebate.

Sanjati HITNA POMOĆ

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.