Sanjati KOLAČE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati KOLAČE

Što znači sanjati KOLAČE

– Sanjati kolače –

Snovi o kolačima općenito su snovi o uspjehu, snovi koji govore kako ćete uspjeti ostvariti svoje namjere. Ipak, pravo značenje ovakvog sna o kolačima krije se u svim simbolima, te izgledu kolača, njihovom okusu, te u kojoj su fazi pripreme, sanjate li da ih tek mijesite, pečete ili jedete.

Sanjati kako pečete kolače san je koji govori putu ka uspjehu. Pečenje kolača simbolizira da ste na dobrom putu onoga čim se bavite, te da će uslijediti dobri rezultati. Ako u snu prvo pečete kolače, a zatim ih jedete, to znači da će uspjeh biti još veći nego ste očekivali, te da vas očekuje prava nagrda za uloženi trud.

Ponekad ako žena želi trudnoću, pečenje kolača može označavati nagovještaj trudnoće.

Sanjati kako jedete kolače s puno kreme može označavati probleme sa feminiziranom stranom ličnosti. Jesti kolače uz kavu, govori o nekim odlukama koje trebate donijeti, ali će rezultati kako god odlučili, biti pozitivni ako usmjerite energiju na pozitivan način.

Posebno pozitivan simbol u snovima su tamni čokoladni kolači. Ovakav san sugerira kako se situacija popravlja, kako ćete napredovati, ali i znati uživati u rezultatima svoga rada i općenito u životu.

Općenito su kolači u snovima nagovještaj dobrog rezultata i potrebe da što više uživate u životu. Neukusni ili nepečeni kolači mogu signalizirati kako ste zaboravili uživati u životu, te kako se stalno trudite i radite, a nikako da se zaustavite, odmorite i uživate u odrađenom.

Ako ste sanjali kolače, mozak vas na podsvjestan način potiče da se odmorite i uživate u plodovima svoga rada. Životi današnjih ljudi u modernom vremenu postali su toliko ubrzani, da posao i obveze okupiraju naše vrijeme u potpunosti. Uvijek negdje žurimo i uvijek smo ubrzani, a to ne omogućava našoj duši i našem tijelu da se odmori i uživa u životu. Takvim životom propuštamo uživati u onim sitnim, sasvim običnim trenucima, spontanim razgovorima ili sitnim životnim užicima poput kave u omiljenom kafiću bež žurbe da nešto obavimo ili telefonskih razgovara. Zaboravljamo moliti, meditirati ili na neki sličan način dati svojoj duši oduška i odmora. Sanjati kolače znak je da smo pomalo umorni, da smo zaslužili nagradu, ali da je sebi nikako ne uspijevamo priuštiti.

Ono što bi trebali napraviti nakon što smo sanjali kolače je svjesno odlučiti da ćemo više uživati u životu, više odmarati i svjesno se potruditi nagraditi stvarnima koje volimo nakon dobro obavljenog posla.

Postoje dani i kada biste se trebali odlučiti baš za pravi odmor, kada se trebate probuditi i ne planirati ništa raditi. Odmor je zdrav i njeguje naš organizam. Aktivni odmor je također poželjan. Vožnja biciklom, šetnja kroz park ili prirodu pomoći će vam da se opustite, a istovremeno napravite nešto zdravo za svoj organizam.

Uživati se može i kroz stimulirajuće i dinamične aktivnosti. Takve aktivnosti vraćaju nam pozitivan životni pogled. Kada se govori o uživanju u životu i odmoru, ekrani svih vrsta su isključeni, budući da nas ekrani ne odmaraju, nego nam crpe i energiju i vrijeme. Mnogim ljudima je prva ideja kada se spomene odmor upaliti televizor ili uzeti mobitel, međutim, iako takve aktivnosti na prvi pogled djeluju opuštajuće, što više vremena provodite pred ekranima to ćete biti umorniji i iscrpljeniji, te potaknuti daljnju pasivnost umjesto da vas pravi odmor opskrbi energijom. Ustanite, pokrenite svoje tijelo, uživajte u prirodi, svome gradu, sitnim razgovorima, aktivnostima koje volite. Takve aktivnosti pomažu vam da obnovite energiju, opustite mozak, dobijete osjećaj pravog odmora i osjećaj da zaista činite nešto lijepo za sebe.

Sanjati KOLAČI

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*