28. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati NAOČALE – detaljno tumačenje –

Sanjati NAOČALE

Sanjati NAOČALE

– Sanjarica NAOČALE-

Baš kao i u stvarnom životu, kada su nam naočale potrebne ako nešto ne vidimo dobro, sanjati naočale simbol je nečega što ne vidite dobro.

Ako sanjate da nosite naočale, to je signal iskrivljene percepcije prema vanjskom svijetu. Sanjate li naočale, vjerojatno ne vidite nešto što je svima drugima kristalno jasno. Sanjati da nosite naočale znak je kako trebate malo bolje “otvoriti oči” i pogledati na svoju trenutnu situaciju kako biste razjasnili neke stvari.

Ipak, kako biste pobliže odredili na što se vaš san odnosi jako je bitno da u istom kontekstu razmilite i o ostalim simbolima iz sna. S druge strane nosite li naočale u snu, to također sugerira kako imate želju da jasnije sagledate situaciju, te kako vjerojatno veći i sami počinjete shvaćati.

Ako ne nosite naočale u snu, nego sanjate da ih gledate na nekoj drugoj osobi ili kako stoje odložene signal je kako trebate tuđu pomoć. Vidjeti naočale u snu koje nisu na nama znak je kako ne možemo sve poteškoće sami riješiti, te kako trebamo potražiti pomoć stručnjaka ili osobe koja poznaje neki problem bolje od nas.

Sanjate li kako nosite sunčane naočale to znači da ste možda postali potišteni te kako gledate na život negativnije nego što situacija jest. Tamne sunčane naočale na neki način predstavljaju kako smo na svoje oči stavili nešto mračno, neki vid tamnog vela, te nam se sve oko nas čini tamnije nego što jest.

Ako sanjate da ste izgubili naočale, takav san sugerira da vas je trenutna životna situacija previše iscrpila te kako biste možda trebali na trenutak zastati, posložiti prioritete i tražiti načine za poboljšanje situacije. Ovo je poziv da na svijet oko sebe započnete gledati “drugim očima”, te kreirate nove prioritete.

Ako ste sanjali da posuđujete naočale od nekoga, takav san označava kako ćete dobiti više razumijevanja od nekih osoba iz svog okruženja, te kako će vam pomoći da bolje sagledate neku situaciju oko sebe. Vjerojatno ste preteško prosuđivali nečije akcije, ali sada ćete steći bolju percepciju i sve sagledati iz drugog kuta, koji će vam pomoći da shvatite pravo stanje. Ovo vam može biti važna lekcija uz koju ćete naučiti da ne trebate druge prosuđivati na prvi pogled, te da im trebate dati priliku, onako kako biste očekivali da i vama daju priliku.

Sanjati da vidite u snu partnera kako nosi naočale, san je koji ima posebno značenje, san govori o tome kako vas trenutno živcira mnogo toga na partneru, te da jednostavno na mnoga životna pitanja ne „gledate istim očima”. Vaši stavovi se razlikuju u mnogočemu, te to postaje veliki problem u vezi.

Ako sanjate da nosite naočale pogrešne dioptrije koje vam ne odgovaraju, te na koje ne uspijevate dobro vidjeti, da vam je vid zamagljen ili nejasan to simbolizira potrebu opreza u stvarnom životu. Još jednom pregledajte sve papire i provjerite niste li neki bitan detalj propustili. Također pripazite da vas netko iz vaše bliže okoline ne zavarava.

Naočale također u ovisnosti o kontekstu sana predstavljaju i neku barijeru između nas i drugih ljudi, pa mogu označavati i da ste zauzeli previše obrambeni stav kako biste se zaštitili od svijeta oko vas.

Sanjati slomljene naočale to je pozitivan simbol, koji označava kako će se srušiti neke barijere, jasnije ćete vidjeti stvari, te kako vas očekuje svojevrsni uspjeh. Imajte vjere u sebe i svoje sposobnosti te dajete sve od sebe kako biste uspjeli. Ovakav san sugerira kako ćete doći do rješenja koje vam je potrebno.

Sanjati NAOČALE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.