Kako kvalitetno započeti dan?

Svima nam se dogodi da ponekad jednostavno ustanemo na lijevu nogu. Ipak, uz praćenje pravilne zdrave rutine i ispunjenje malih jutarnjih rituala, takvi dani ne moraju biti potpuna noćna mora. Primjerice, 30-minutna šetnja odmah nakon buđenja dokazano potiče stvaranje endorfina, što omogućava bolji i ispunjeniji početak dana, a samim time nastavak i ostatak dana.

Kako kvalitetno započeti dan?

Naravno, jutarnja kava ili čaj za buđenje, ali i opuštanje i pripremu za naporan dan je jedan način kako jednostavnim jutarnjim ritualima olakšati jutro. Kvalitetnu kavu na akciji pronađite na portalu Kaufino.com, i na povoljan i jednostavan način si olakšajte jutro.

Dan počinje u kupaonici

Posjet kupaonici neophodan je dio svačije jutarnje rutine. Zubna higijena, razbuđujući tuš koji puni energijom, uljepšavanje, njega lica i mnogi drugi nepropustivi jutarnji rituali čine kupaonicu integralnim dijelom jutra. Upravo zato je bitno birati kvalitetne potrepštine, a uz Kaufino ćete ih naći po cijenama pristupačnim svakome. Na Kaufinu se nalazi svaka Muller akcija koju možete naći u njihovim katalozima. U sklopu Mullerove ponude nalazi se kvalitetna kozmetika, četkice i paste za zube, dezodoransi, šamponi, proizvodi za njegu kose i sve druge stvari koje trebate za ljepotu i njegu tijela.

Kava, čaj ili nešto drugo?

Nešto što postaje neophodno za dobar početak dana sve većem broju ljudi je jutarnji napitak, bila to kava, čaj ili možda zdravi voćni smoothie. Izbor napitka može ovisiti o mnogočemu, primjerice ledena kava savršena je za vruće ljetne dane a topli čaj ili kava za ledena i lijena zimska jutra. Izbor kava i čajeva je uistinu raznovrstan, sa velikim brojem vrsta i aroma. Dok neki preferiraju jake i koncentrirane kave kao što su espresso ili turska kava za brzu dozu energije, drugi radije biraju lagane kave s puno mlijeka i šećera koje se dugo ispijaju, za lagan i sladak početak dana. Što se čajeva tiče, crni i zeleni čaj dobar su izbor za jutro. Ove vrste čajeva imaju razbuđujući efekt, i vrlo su ukusne uz malo limuna ili šećera. Što god birali od napitaka, na Kaufinu ćete naći najnovije ponude brendova provjereno kvalitetnih i ekološki osviještenih proizvođača, kao što su Nescafe ili Minas.

Spremite savršen doručak s Lidlovom pekarom

Iako ponekad nemamo vremena za upotpunjen doručak koji bi nam dao svu energiju neophodnu za ostatak dana, potpuno preskakati doručak više dana zaredom nije zdravo i osjetno smanjuje produktivnost. Lidl katalozi omogućavaju vam da svakodnevno povoljno pronađete proizvode za hranjivi jutarnji doručak. Ako nemate vremena za spremanje potpunog doručka, svratite do najbliže Lidl trgovine te uzmite nešto prikladno za brzi doručak na putu do posla, fakulteta ili prije nego počnete s dnevnim aktivnostima. Lidlova pekara svakodnevno peče svježa peciva, a u njezin asortimanu vrlo ćete lako naći ono što želite. Spojite zanimljivu ponudu Lidlove pekare, s krušnim proizvodima kao što su bijeli, polubijeli i integralni kruh, pivsko pecivo, pizza pecivo, ili krafne, s pogodnostima koje ćete naći u Lidlovim katalozima na Kaufinu i povoljno se opremite energijom iz ukusnih izvora za nastavak dana. Uz Lidl akciju četvrtkom, koja donosi osvježenu ponudu novih proizvoda na sniženju svaki četvrtak, još si lakše možete organizirati ostatak tjedna i osigurati optimalan početak dana za cijeli nadolazeći tjedan.

Sponzorirani članak