Sanjati ČIZME – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati ČIZME?

– sanjarica ČIZME –

Sanjati čizme može se na sličan način tumačiti kao i sanjati cipele. Potrebu da budemo prizemniji, ne letimo u oblacima i aktualiziramo svoje težnje. Ipak, čizme nose dodatnu poruku.

Sanjati čizme znak je odlučnosti. Čizme simboliziraju potrebu za više odlučnosti u svojim postupcima. Nije dobro da na svaki tračak sumnje ili posebno na tuđu kritiku da preispitujete svoje smjerove. Kada donesete odluku trebate stajati iza nje i dati sve od sebe da je učinite dobrom. Nudeći više zaštite za nogu čizme u snovima simboliziraju povećanu disciplinu, ali i dodatnu motiviranost za uspjeh.

Sanjati kako birate ili kupujete čizme sugerira kako ćete biti pametni u nekim situacijama i donijeti mudre odluke.

Sanjati kako nosite čizme san je koji također sugerira da je došlo vrijeme da prestanete živjeti u oblacima i realnije pogledate na situaciju. Možda postoji neke životna lekcija koju treba naučiti a vi je propuštate.

Snovi o čizmama snovi su koji govore o potrebi da čvršće stanemo na zemlju, da imamo povjerenja u sebe i svoje odluke, te da ne lebdimo negdje u međuprostoru. Kada donesemo neku odluku trebamo se potruditi da to bude prava odluka, a ne stalno se preispitivati i stalno buditi sumnju u sebe, svoje sposobnosti i mogućnosti odlučivanja.

Svakodnevno se suočavamo s nebrojeno mnogo izbora. Neki su jednostavni, trivijalni, često rutinski. Međutim, neke odluke koje donosimo mogu promijeniti naš svijet iz temelja koje stalno aktualiziraju pitanje jesmo li pogriješili i jesmo li trebali postupiti drugačije. Ipak, većina ljudi ne shvaća da nema prave ili pogrešne odluke, da ono što smo odabrali treba učiniti pravom odlukom, ali da je sasvim u redu odlučiti ponovno, odlučiti drugačije i krenuti u drugom smjeru.

Ako ste sanjali čizme vjerojatno prolazite kroz razdoblje koje nije jednostavno i puno je unutarnjih konflikata, možda vas i privlače dva potpuno različita smjera. Vjerojatno težite svjetlijoj budućnosti, ali se borite s ostacima prošlosti, a sve skupa rezultira osjećajima nesigurnosti. Vjerojatno vas je strah kako će vaše odluke utjecati na vašu budućnosti te jeste li dobro postupili, ali vjerojatno niste ni sigurni što bi trebalo dalje raditi. Možda želite promjene, ali ne znate što bi trebalo učiniti. Snovi o čizmama govore o potrebi povezivanja samih sa sobom. Stalno žaliti za nečim propuštenim nema smisla, ali revidirati ono što jesmo i što možemo uvijek je dobra ideja.

Sanjati čizme trebalo bi tumačiti u smjeru kako treba stajati iza svojih odluka. Iako neki ishodi mogu biti manje poželjni od drugih, možemo i u takvim fazama profitirati jer ćemo razumjeti da svaka odluka koju donesemo donijeta je u određenim životnim okolnostima. Od žaljenja i kukanja nema puno koristi, ili odluku promijenite i krenite u novom smjeru ili dajte sve od sebe da odluka uspije. Najgore je stalno se predomišljati i razmišljati o onome što smo učinili ili nismo, a bez postupaka kojima idemo naprijed i učvršćujemo svoju poziciju.

Sanjati kako obuvate čizme simbolizira potrebu da imate više vjere u sebe i svoje sposobnosti, više vjerujete svojim odlukama, ali i sudbini, da će svaki put koji odaberete biti pravi put.

Sanjati kako obuvate tuđe čizme sugerira kako se trebate staviti u tuđi položaj prije optuživanja. Možda se ne slažete sa svim što netko napravi, ali to ne znači da ne trebate probati razumjeti. S druge strane nemojte očekivati ohrabrenje za svoje postupke od svih ljudi. Neki će vas razumjeti, ali vi trebate razumjeti one koji nikako se ne mogu staviti u vaše čizme i nemaju razumijevanja.

Sanjati  ČIZME

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.