Sanjati DA SI TRUDNA – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati da si trudna?

– Sanjarica trudnoća –

Sanjati trudnoću nije rijedak san. Trudnoća je mnogim ženama svakodnevna okupacija, bilo da su trudne, da žele biti trudne ili da ne žele biti trudne. Stoga ne čudi kako s trudnoća pojavljuje i u snovima te da se mnoge žene pitaju što znači kada sanjaš da si trudna. U pravilu ako aktivno razmišljate o trudnoći u bilo kojem smislu ili ste trudni, ovakvi snovi ne kriju simbolično značenje. Tada to što si sanjala da si trudna je samo odraz tvojih misli i onoga što prolazi kroz tvoju glavu. Međutim, kada sanjaš da si trudna, a trudnoća nije česta misao u stvarnom životu, tada takav san krije posebno značenje.

Snovi o trudnoći obično su snovi o promjenama, te iščekivanju neke velike promjene ili događaja koji treba uslijediti. Sanjati da si trudna znak je da se mijenjaš, razvijaš i da su pred tobom neke nove stvari koje sa sobom nose životne preokrete.

Što znači sanjati da si trudna možete tek protumačiti ako uzmete cijeli kontekst sna u obzir. Takav san govori o promjenama, ali da biste znali na koje životno područje se takve promjene odnose morate uzeti u obzir kontekst sna i emocije. U svakom slučaju sanjati trudnoću je pozitivan simbol, koji popravlja simboliku drugim snovima iz sna.

Sanjati da je netko drugi trudan, također je pozitivan simbol, ali govori o tome kako će se nekome iz vaše blizine dogoditi pozitivne promjene koje će vjerojatno utjecati i na vas ili radi kojih ćete biti jako sretni. Dok sanjati svoju trudnoću treba povezati s vlastitim životom, kada sanjate da je netko drugi trudan pozitivna simbolika sna o trudnoći se preslikava na neku osobu iz vaše blizine iako vjerojatno ne na tu osobu koju ste sanjali, nego na osobu koja ima slične osobine, slično ime ili slično ste emotivno povezani kao s osobom za koju ste sanjali da je trudna.

U rijetkim situacijama sanjati da ne netko trudan može predstavljati i ljubomoru na tuđi uspjeh. Možda primjećujete kako netko iz vašeg okruženja napreduje, stalno raste i razvija se, ali umjesto osjećaja zavisti, možda bi bilo pametnije usredotočiti se na ono što možete i vi napraviti, na vlastiti razvoj i napredak. Postavite sebi ciljeve koji vam više odgovaraju, a ne koje drugi očekuju od vas, kako biste bili manje ljubomorni i zavisni.

Sanjati da si trudna često može biti i zastrašujući san, te ga se može tumačiti i u tom kontekstu. Al ine u negativnom smislu kao da će se dogoditi nešto ružno, nego u smislu da se neke osobe jednostavno svega boje, stalno strahuju da će im se nešto loše desiti čak i kad se situacija razvija u najboljem mogućem smjeru. Kao što je u stvarnosti trudnoća neko vrijeme iščekivanja radosti, tako može biti i vrijeme raznoraznih strahova. Svi znamo da trudnice često razmišljaju o svemu onome što bi kroz trudnoću moglo krenuti krivo i hoće li sve biti u redu. Zbog toga sanjati da si trudna govori i o određenim strahovima od uspjeha. Vjerojatno ste u fazi kada vidite da se stvari pozitivno mijenjaju, kada osjetite da je uspjeh nadomak, ali više se pašite nego što se veselite, jer stalno mislite o svemu onom e što bi moglo krenuti krivo i pogrešno.

Sanjati trudnoću u ovom kontekstu znak je kako se trebate više veseliti svemu onome što se događa s vama i oko vas, a manje biti zabrinuti. Određenu dozu opreza u životu svatko treba imati, ali ne smijete dopustiti da se oprez pretvara u strahove i anksioznost i da vas sprječava u tome da iskusite puninu života i radujete se osobnom rastu i razvoju, napredovanju ili uspjesima za koje znate da vas očekuju.

Slično:

Sanjati da sam trudna