Sanjati DOBITAK – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati DOBITAK?

– sanjarica DOBITAK –

Sanjati dobitak simbol je potencijala u stvarnom životu. Ako sanjate da ste ostvarili neki dobitak, takav san simbolizira kako ćete i u stvarnom životu na neki način ostvariti dobitak. Snovi o dobitku obično su povezani sa željama i potencijalima u stvarnom životu. Vjerojatno vas očekuje neka dodatna zarada, postignuće ili će vam se na nekom životnom polju posrećiti.

Također je dobro vidjeti u snu, odnosno sanjati članove obitelji kako su ostvarili neki dobitak jer to sugerira da ćete biti dosta uspješni u onome čim se bavite, a posebno stvarima vezanim uz obiteljski život. Općenito dobitak predstavlja neku nagradu, pa tako ovisno o kontekstu sna i u snu simbolizira kako će vam na nekom životnom polju procvjetati ruže.

Svi znamo kako su prilike za zaradu svuda oko nas, nažalost većina osoba nije istrenirana tako da u svemu vidi priliku, te nam dobre prilike obično prođu ispred nosa. Općenito snovi o dobitku sugeriraju kako bismo trebali više pažnje posvetiti vlastitim financijama, te ako imamo negativan stav prema novcu kako bismo trebali o tome razmisliti. Da biste povećali svoje šanse kada se misli o bogatstvu ili dodatnim prihodima jako je bitno da razmislite o svojim ciljevima. Zbog čega bi vam bilo bitno ostvariti dobitak, te razmislite što zapravo dobitak predstavlja za vas. Ne bi bilo loše kada biste mogli točno sebi definirati što bi točno za vas bio dobitak, i na kojem životnom polju biste ga voljeli ostvariti. Svi imamo određene kvalitete koje nas čine posebnima. Svi imamo određene komparativne prednosti. Kod nekih osoba te su prednosti prirodni darovi, poput inteligencije i kreativnosti, dok su kod drugih naučene vještine. U svakom slučaju da biste ostvarili dobitak uvijek na neki način morate pokazati svoje talente ili ono što ste naučili i izdvojiti se iz prosjeka. Ako želite financijski uspjeh trebate determinirati načine na koje biste mogli zaraditi više novaca. To može biti na primjer dodatni honorarni posao.

Baš kao što osobe koje žele izgubiti kilograme trebaju konstantno pratiti svoj napredak, tako i osobe koje žele ostvariti dobitak ili imaju neki financijski cilj, trebaju pratiti svoj napredak. Također, trebalo bi stalno tražiti prilike koje mogu rezultirati napretkom u financijskom smislu. Obično se kada se govori o dobicima i privlačenju novaca u život upotrebljava izreka da nam se onako vraća kako zračimo. To bi značilo da naše misli i osjećaji doslovno kreiraju stvarnost. Obzirom da u se u našoj kulturi ne smatra poželjnim javno objaviti kako želimo imati više novaca, mnogi su naučili i razvili blokade koje nas sprečavaju da privučemo više novaca u život.

Sanjati dobitak u smislu rastrošnosti, odnosno sanjali da ste ga dobili, a zatim potrošili, nema pozitivno značenje. Može simbolizirati situacije u kojima dobro radite i volite svoj posao, ali da za njega niste adekvatno plaćeni.

Sanjati da ste dobili plaću sugerira da ćete i u stvarnom životu biti adekvatno plaćeni za svoj trud. Vjerojatno radite ono oko čega se volite truditi, a u konačnici vam vaš trud nosi i finansijsku nagradu.

Ako ste sanjali kako tražite povišicu takav san sugerira kako ste ponosni na sebe. Želite da vam se oda priznanje za ono što ste postigli. Ako ste sanjali da čekate neki dobitak ili plaću, ali on se ne pojavljuje ili te sanjali kako vam se plaća smanjila, san govori o nedostatku samopouzdanja i povjerenja u vlastite sposobnosti. Moguće i da ste svjesno odlučili kako ne želite ulagati previše truda jer vas ne privlači posao ili smatrate da takav posao nije nešto što bi vam moglo donijeti dobitak.

Sanjati DOBITAK

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*