Sanjati LJUBLJENJE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati LJUBLJENJE?

Što znači sanjati LJUBLJENJE?

sanjarica LJUBLJENJE

Snovi o ljubljenju dojmljivi su snovi kojih se sjećamo i o njima razmišljamo. Vjerojatno se znamo bar podsvjesno priupitati zašto smo se ljubili s tom osobom, zašto baš na tom mjestu u snu.

Tradicionalna sanjarica ima pojednostavljeno tumačenje ovakvog sna. Prema tradicionalnoj sanjarici ovakvi snovi se jednostavno tumače. Ako ste sanjali da se ljubite s voljenom osobom, to sugerira povoljno razdoblje i emotivno stabilno.

Ipak, snove o ljubljenju nije jednostavno interpretirati, jer se u činu ljubljenja može kriti puno toga. Ljubljenje može simbolizirati fizičku privlačnost, emotivnu sigurnost, čežnju, može simbolizirati oproštaje, a s druge strane čak ne more ništa simbolizirati, nego san o ljubljenju može biti jednostavno kompenzacija za strast ili nježnost koja nam nedostaje u stvarnom žviotu.

San o ljubljenju najlakše ćete protumačiti tako da uzmete kontekst i svoje emocije koje ste u tom snu osjećali. Općenito, sanjati “prikladno” ljubljenje, gdje ste se ljubili s prikladnom osobom, na primjer svojim partnerom ili osobom koja vam se sviđa, te ako u snu niste osjećali neke negativne emocije ili iskusili neke negativne događaje simbolizira pozitivno i ugodno razdoblje pred nama.

S druge strane sanjati “neprikladno” ljubljenje gdje sanjamo kako ljubimo prijatelja, šefa ili nekog drugog ili se ljubimo na neprikladnom mjestu teže je interpretirati. Pri tumačenju važno je da umete u obzir kako osoba s kojom ste se ljubili u snu ne simbolizira samu sebe, nego neko vaše životno područje.

Sanjati ljubljenje s nekim prema kome gajite romantične osjećaje indicira kako je pred vama lijepo razdoblje. Ovaj san uopće ne govori o tome hoće li se izroditi nešto u vašem odnosu konkretno s osobom koju ste sanjali, nego san sugerira kako vas očekuje lijepo razdoblje u ljubavnom smislu, gdje ćete biti zadovoljni razvojem događaja i kako ćete shvatiti da je sve što se dovija i kako se odvija najbolje za vas.

Sanjati ljubljenje s nekim koga poznajete, ali ne privlači vas romantično, na primjer prijateljem sugerira kako vam je život previše monoton, te se ne smatrate ispunjenom osobom. Naizgled sve izgleda dobro i zadovoljavajuće, ali vam nedostaje neki pokretač, nešto što će iz vas izvući strast i na neki način razbuditi vas.

Sanjati kako se ljubite s bivšim parterom simbolizira čežnju za nekim boljim vremenima, ali ne nužno vezanim uz tog partnera. Ovakav san sugerira kako vam trebaju svježi počeci, nove nade, nešto što če učiniti vaš život zanimljivim, bar kao veza koju ste imali s osobom koju ste sanjali.

Sanjati kako se ljubite s nepoznatom osobom simbolizira nove početke. Pred vama je neko ugodnije razdoblje, ali koje se neće nužno nadovezati na sadašnje razdoblje, a ako se nadoveže, doći će do neke prekretnice koja će poboljšati cjelokupnu situaciju.

Sanjati kako se ljubite s članom obitelji simbolizira zabrinutost za situaciju u vašoj obitelji i kako je došlo vrijeme da raščišćavanjem odnosa, zapravo popravite odnose. Na primjer, ako ste sanjali kako se ljubite s ujakom, razmislite nije li netko nekome nešto dužan, obećao da će napraviti ili nije, te postoje li neka nerazriješena ostavinska pitanja. Ovakav san sugerira kako je došlo vrijeme da se odnosi poboljšaju, ali tako da se popusti tamo gdje treba, a povuku potezi koji će istovremeno i izgladiti situaciju i donijeti svima korist.

Sanjati ljubljenje s nekim koga zapravo ne volite sugerira kako prolazite kroz situacije koje nisu poštene, gdje se možda netko okorištava na vaš račun, ali vam se prezentira kako je sve za vašu dobrobit.

Sanjati LJUBLJENJE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*