23. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati BALONE – detaljno tumačenje –

Simboliku baloni vuku iz svog izgleda i funkcije Mogu letjeti visoko, baš kao i naše aspiracije, veselih su boja i zabavni, mogu nas dugo vremena uveseljavati, ali nažalost jednom kada naiđu na nešto oštro ili vruće puknu.

Što znači sanjati BALON?

– sanjarica BALON –

Sanjati balon ili balone punjene zrakom

Tradicionalna sanjarica tumači snove o balonima kao snove o problemima.

Međutim, prema modernom tumačenju sanjati balone znači kako ste osoba koja je puna planova, težnji i želja, ali da ishod može krenuti u bilo kojem smjeru, i prema dobrom i prema lošem. Simboliku baloni vuku iz svog izgleda i funkcije. Mogu letjeti visoko, baš kao i naše aspiracije, veselih su boja i zabavni, mogu nas dugo vremena uveseljavati, ali nažalost jednom kada naiđu na nešto oštro ili vruće puknu. Zbog toga balone ne morate nužno tumačiti poput tradicionalne sanjarice u smislu problema, ali treba u smislu delikatnih situacija od kojih se očekuje da se ponašate jako pažljivo i nježno ukoliko želite izbjeći probleme.

Da biste što preciznije protumačili ovaj san jako je bitno koliko ste balona držali, s kim ste bili u društvu i u konačnici što se desilo s balonima. Balon možete držati čvrsto u rukama, možete ga loviti ili možete imati puno balona. Na primjer, ako sanjate da lovite ili trčite za nekim balonom, pretpostavka je da to znači da u stvarnosti trčite za nekim nedostižnim ciljevima. S druge strane, sanjate li da ste uhvatili balon ili da ga držite u ruci t može sugerirati kako ostvarenje vaših ciljeva ovisi o vašem ophođenju, ali da ste na dobrom putu.

Sanjati rođendanske balone ili balone namijenjene tipski za neku zabavu je nagovještaj veselog razdoblja i zanimljivih događaja.

Sanjati kako pušete balone simbolizira kako se zaista u životu trudite svakim danom biti sve bolja osoba i težite osobnom napretku.

Sanjati balone punjene helijem

Sanjati balon punjen helijem simbolizira kako sve u životu lako iščezne iz naših ruku, te da uživati u životu svom puninom, osloboditi se negativnih vibri, te koračati pozitivno i optimistično.

Sanjati vodene balone

Sanjati igru s vodenim balonima je poruka da ne doživljavate sve u životu ozbiljno te da se pokušate zabaviti. Uživajte u onome što se događa ovdje i sada.

Sanjati kako vi držite balon punjen vodom, a da se pritom ne zabavljate, govori o teškim emocijama. Vjerojatno u sebi predugo zadržavate negativne emocije. Možda biste trebali osvijestiti činjenicu da se od ljudi ne očekuje da budu roboti, te da je ljudima dozvoljeno pokazivati emocije.

Sanjati balon na vrući zrak

Balon na vrući zrak je starinsko prijevozno sredstvo više ovakav san treba tumačiti u tom smislu, a ne u smislu balona za igru. Vozila u snu simboliziraju naše životno putovanje, te naš doživljaj toga kako nam ide u životu. S tim da se za razliku od “čvršćih” vozila, balon na vrući zrak više odnosi na zabavu, opuštanje i usklađenost životnih polja. Let balonom na vrući zrak sanjati je san koji govori o tome koliko znamo uživati u životu, a koliko našim životom dominiraju strahovi i stres.

Sanjati miran let balonom sugerira mirno razdoblje u životu ispunjeno uživanjem i opuštenom situacijom. Vjerojatno ste zadovoljni i uspijevate pronaći dobru ravnotežu između različitih životnih polja.

Sanjati kako se prizemljujete balonom ili on pada sugerira kako padate u fazu potištenost, te se vaše aspiracije smanjuju, jer niste sigurni što je dobro a što nije za vas.

Baloni na vrući zrak i let njima općenito su metafora za slobodu i uživanje u životu, pa ćete takav san tumačiti ovisno o kontekstu i ostalim simbolima koji su se pojavili u snu, te o prisutnim vašim emocijama, da li ste u snu bili znatiželjni, prestrašeni, uzbuđeni…

Sanjati BALON

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.