29. rujna 2023.

COVER magazin.com

Life & style portal

Sanjati UPALJAČ – detaljno tumačenje –

Snovi o plamenu su snovi o našim emocijama, obično ljubavnim. Upaljač također pali plamen, vatru, ali u pravilu se ta vatra odnosi na sitne emocije, nagle reakcije i ishitreno ponašanje. Kako ćete protumačiti ovaj san najviše ovisi o kontekstu sna, u kojem smislu ste koristili upaljač, da li je sve funkcioniralo ili su se pojavili neki neočekivani elementi.

 

 

Što znači sanjati UPALJAČ?

– sanjarica UPALJAČ –

Snovi o plamenu su snovi o našim emocijama, obično ljubavnim. Upaljač također pali plamen, vatru, ali u pravilu se ta vatra odnosi na sitne emocije, nagle reakcije i ishitreno ponašanje. Kako ćete protumačiti ovaj san najviše ovisi o kontekstu sna, u kojem smislu ste koristili upaljač, da li je sve funkcioniralo ili su se pojavili neki neočekivani elementi.

U osnovnom smislu upaljač simbolizira ishitreno ponašanje i nagle reakcije i emocije. Upaljač lako upalimo i zapravo je trenutno sredstvo kada treba zapaliti neku vatru. A vatra simbolizira emocije. Što znači da upaljač u snovima simbolizira nagle emocije, da lako “planemo” i reagiramo prebrzo. Ovisno o vašim emocijama i načinu na koji ste doživjeli san, on može imati i dodatno značenje. Ponekad je svima nama uobičajeno impulzivno ponašanje, ali snovi o upaljaču mogu signalizirati kako smo možda došli do točke gdje nam takvo ponašanje predstavlja problem i poteškoću. U ljudskoj je prirodi da svi ponekad zažalimo što smo napravili nešto što nismo trebali, zažalimo što smo naglo reagirali, ali kod nekih ljudi impulzivno ponašanje postaje ustaljeni oblik ponašanja što predstavlja problem. Snovi o upaljaču, najčešće simboliziraju da se na neki način spremimo da bi se u skorije vrijeme mogli naći u situacijama u kojima bi mogli impulzivno reagirati. Pokušajte napraviti pauzu prije ishitrenih reakcija, kako biste imali priliku promisliti prije nego što nešto kažete ili napravite, te da razmislite u miru je li to dobra ideja, te koje bi bile posljedice kod takve reakcije.

Ako ste sanjali da kupujete upaljač ili da ste negdje pronašli upaljač to može simbolizirati želje potisnute u vama, te kako je došao trenutak da one zasvijetle i zapale neku vatru strasti, razbuktaju nove projekte i nove poslove, ali i nove odnose.

Sanjati kako vam neko daje ili posuđuje upaljač simbolizira dobre savjete koje ćete primiti, a najvjerojatnije će vam ti savjeti poslužiti da neke emocije u sebi raščistite i krenete nešto sretnijim putem. Krađa upaljača može simbolizirati krađu ideja, prisvajanje tuđih zasluga i slično.

Sanjati kako imate neke probleme s upaljačem, da ga ne možete upaliti ili da vam je nestalo plina simbolizira emotivne probleme i zabrinutost. Ovakav san se više odnosi da biste voljeli da ste u nekoj situaciji reagirali trenutno, jer imate osjećaj da je sada kasno za neku reakciju.

Nakon što ste sanjali upaljač odvojite u današnjem danu malo više vremena za razmišljanje o sebi i vlastitim putovima. Možda se osjećate sputano jer se želite zaštititi od nepredvidivih situacija i zapravo u glavi vrtite svaki mogući scenarij koji se može odigrati i određenim okolnostima, a posebno one koji nisu lijepi. Ponekad je ključ rasplamsavanja životnog plamena u nama dopustiti sebi da osjetimo ono neočekivano. Da biste živjeli zadovoljnije treba pronaći pravu ravnotežu između potrebe da kontroliramo situaciju i spontanosti. Ni jedna krajnost nije dobra, ključ je u ravnoteži. Kada sljedeći put sebe budete sputavali zbog straha, razmislite što se najgore može desiti i bi li to zaista bilo tako strašno. Budete li o idejama razmišljali na ovaj način možda shvatite da ništa oko nas nije savršeno, ali da je bolje uživati u uzbuđujućim i neočekivanim događajima, nego se stalno sputavati i sprječavati da se plamen strasti razbukta u nama. Prihvaćanje ravnoteže između onoga što biste htjeli i onoga što se stvarno događa razbuktat će plamen u vama i omogućiti da osjetite događaje za pamćenje koje ćete moći cijeniti, a koji će dati dodatnu vrijednost vašem postojanju.

Sanjati UPALJAČ

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

 

 

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST