16. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati POLICIJU (POLICAJCA) – detaljno tumačenje

Što znači sanjati POLICIJU (POLICAJAC)

– Sanjarica POLICIJA (POLICAJAC)

Iako se san u kojem sanjamo policiju može doimati vrlo značajnim snom, zapravo je san koji nas upozorava na naše sitne pogreške, koje podsvjesno primijetimo, ali nema neko značajno tumačenje, a posebno nema proročansko značenje, da bi mogao pretkazati budućnost kakva nas očekuje.

Snovi o policiju govore kako biste prilikom rješavanja svojih dilema trebali birati ispravan put. U nekim životnim situacijama sasvim je lako odabrati pravi put. Imate suptilne signale koji vam sugeriraju smjer kojim trebate ići, vrata su širom otvorena, dok ste vi sigurni da je baš to pravi put. Međutim, u većini stvarnih životnih situacija, odabir pravog i ispravnog puta je kompliciran. Bez obzira bili mladi i u razvoju ili zrela osoba, nitko nije imun na anksioznost donošenje odluka. U većini slučajeva odabrati pravi put je kompliciran, nejasan, pa čak i ispunjen s anksioznošću posao. Treba nam mudrost, iskustvo, pa i hrabrost da bi išli pravim putem, a posebno ukoliko nam okruženje nije naklonjeno. To je simbolika snova o policajcima i ono o čemu takvi snovi govore. Da biste odabrali pravi put trebate biti pošteni, hrabri i ustrajni, baš poput policajaca. Snovi o policajcima podsjećaju nas da uz nas i mnogi drugi ovise o nama i našim odlukama, te je važnost pravog puta i poštenja tim još veća.

Da biste protumačili snove o policiji prvo trebate razmisliti o kontekstu u kojem ste policajce sanjali kako biste shvatili na koje područje vašeg života se san odnosi. Kada su vaše vrijednosti i ispravni stavovi vama jasni, kada znate što je prava stvar, a što pogrešna odluka, tada je odabir pravog puta mnogo lakši. Stoga je jako bitno da sami sa sobom raščistite koje su vaše vrijednosti koje želite slijediti, jer to je jedini način da ih uspijete slijediti bez unutarnje nervoze. Bilo koji san da tumačite, ne možete promatrati jedan simbol izolirano, nego treba pri tumačenju povezati taj simbol s drugim simbolima, kontekstom u kojem se san odvijao, kao i našim osjećajima koje smo imali dok smo nešto sanjali. Nije svejedno radi li se o radosnom snu, strašnom snu ili snu punom čežnje.

Ako prolazite kroz razdoblje zbunjenosti, snovi o policiji sugeriraju kako su vam ustrajnost i strpljenje glavni suradnik. Strpljenje čini da neke poteškoće i prepreke same po sebi nestaju. Ako nema potreba za žurbom i ubrzavanjem odluka, tada nemojte žuriti. Ako situacija nije hitna dajte sebi vremena i dobro promislite. Pri promišljanju uvijek s vodite s onim što je ispravno. Ishitreno ponašanje uvijek vodi do isforsiranih komplikacija i novih poteškoća.

Policajci u snovima simboliziraju i hrabrost. Težite tome da budete čovjek koji ima hrabrosti prihvatiti izazove. Od svih obveza i odgovornosti ne možete pobjeći, zbog toga tražite mudrost i hrabrost za hodanje po pravoj stazi. Policajci u snu predstavljaju i zaštitu, pa ako ste sanjali policajca razmislite je li potrebno posvetiti više pozornosti nekom vašem području života. Sreća igra veliku ulogu životima ljudi, ali ne možete se osloniti samo na sreću.

Iako mislite da sanjate o drugim ljudima, najčešće su snovi o drugim ljudima zapravo snovi o nama samima, o nekim aspektima naše osobnosti koji su nam na svjesnoj razini teže dokučivi. Kada mislimo da sanjamo o nepoznatim ljudima, zapravo sanjamo o svojim manje poznatim aspektima. Tako su i snovi o policajcima snovi o nama i našoj osobnosti, gdje pozitivni simboli koje vežemo uz policajce dominiraju i podsjećaju nas kako trebamo biti ustrajni i krenuti ispravnim i poštenim putem.

Sanjati POLICIJU (POLICAJAC)

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.