19. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

– Sanjarica – Tumačenje snova o abecedi

- Sanjarica -  Tumačenje snova o abecedi

– Sanjarica –  Tumačenje snova o abecedi

Slovo A – Prvo slovo abecede uvijek označava nove početke. Snovi u kojima dominira slovo A snovi su koji simboliziraju nove mogućnosti koje nam se otvaraju u životu.

Slovo B – Slovo B simbolizira intuitivnu stranu života Sanjati slovo B označava kako trebate više vjerovati svojoj intuiciji i pouzdavati se u nju.

Slovo C – Slovo C predstavlja temeljne stvari u životu i ono što nam je potrebno za preživljavanje.

Slovo Č – Slovo Č u snovima predstavlja nadogradnju na nužne stvari za život. Vidite li slovo Č u snovima trebate razmisliti o stvarima koje obogaćuju život.

Slovo Ć – Tumačenje snova o slovu Ć predstavlja potrebu sanjača da se odmakne od jednostavnog života i više posveti onome što ga čini sretnim. ukoliko smo previše opterećeni svakodnevnim brigama, ne bavimo se stvarima koje volimo. Snovi o slovu Ć znak su kako trebamo više vremena posvetiti i njima.

Slovo D – Tumačenje snova o slovu D u sanjaricama se najčešće tumači kroz mogućnosti i potencijale. Ovakav san simbolizira da možemo postići mnogo više u životu od onoga što radimo.

Slovo Đ – Slovo Đ predstavlja jako pozitivan simbol, te govori o tome kako imate mnogo potencijala, te kako trebate raditi na sebi i razvijati se u više smjerova.

Slovo DŽ – Slovo DŽ – Slovo DŽ u sanjaricama predstavlja kraj jedne faze, a ostvarenju novih potencijala. Tumači se tako da osoba koja sanja treba prihvatiti promjenu, pa čak i ako se radi o “tužnom” kraju i krenuti u novom smjeru, koji donosi nove prilike.

Slovo E – Tumačenje snova E u sanjarici predstavlja žene i ženske simbole. Pripazite se žena u svome okruženju, te težite znakove prevare od strane ženskih osoba koje se dvolično predstavljaju.

Slovo F – Slovo F nije pozitivan simbol, te se u pravilu tumači u sanjaricama kao nagovještaj potencijalnih problema koje je osoba koja sanja već podsvjesno primijetila, ali svjesno još ne razmišlja o njima.

Slovo G – Tumačenje slova G kroz sanjarice je uglavnom pozitivan signal. Govori o tome da možete mnogo toga postići, te da trebate uložiti maksimalne napore da ostvarite ono što želite, a da će vaš trud biti nagrađen.

Slovo H – Slovo H u sanjaricama se tumači kroz strahove i anksioznost. Obično ga sanjaju osobe koje su zabrinute oko nekih svojih projekata i budućnosti.

Slovo I – Slovo I odnosi se na prijatelje i drage osobe. Sanjaju ga osobe koje podsvjesno primjećuju kako netko iz njihove blizine pati i kako mu treba više suosjećanja i pažnje.

Slovo J – Tumačenje slova J u sanjaricama govori o domu i kući. Možda ste se previše udaljili od doma ili tradicionalnih vrijednosti koje ste njegovali u djetinjstvu.

Slovo K – Tumačenje snova u kojima se pojavljuje slovo K odnosi se na temperamentne osobe u vašem životu. Slovo K treba povezati s temperamentnim osobama i tumačiti u kontekstu ostalih simbola iz sna.

Slovo L – Tumačenje snova u kojima se pojavljuje slovo L nije jednostavno. Slovo L odnosi se istovremeno i na gubitak, ali i na nove nade i nove početke. Obično ga osobe sanjaju kada im se u životu događaju neke promjene i trebaju donijeti krucijalne odluke.

Slovo LJ – Obično ovo slovo sanjamo u kontekstu novih prinova u domu. Možda ćete udomiti ljubimca, dobiti dijete ili pozvati nekoga na zajednički život s vama.

Slovo M – Slovo M u snovima odnosi se na poslovnu situaciju, te ga treba tumačiti u kontekstu posla. Često ga sanjaju osobe koje nisu sigurne u posao ili razmišljaju o promjeni posla.

Slovo N – Tumačenje slova N u snu odnosi se na kontekst navika. Kada ga sanjate povežite ga s ostalim simbolima i dojmu koji je san ostavio na vas, a koji se odnosi na navike koje biste trebali mijenjati ili biste rado mijenjali.

Slovo NJ – Slovo NJ predstavlja obveze i poslove koje zanemarujemo u vlastitom domu. Razmislite koje navike trebate steći da bi vam život u domu bio ugodniji i lagodniji.

Slovo O – Slovo O predstavlja iznenađenja koja nam se događaju u životu. Tumačenje snova u kojima se pojavljuje slovo O, odnosi se na nove i neočekivane stvari u vašem životu.

Slovo P – Slovo P govori o odgovornosti. Ako ste sanjali slovo P to je signal da trebate ozbiljnije shvatiti ono čim se bavite i tome se posvetiti.

Slovo R – Slovo R povezuje se u snovima s odmorom i opuštanjem. Dolazi nakon slova P koje govori o predanom radu, a svi znamo da nakon predanog i odgovornog rada uvijek se treba i dobro odmoriti. Ako ste sanjali slovo R, to je poziv na odmor.

Slovo S – Tumačenje snova u kojima s pojavljuje S odnosi se na senzualnu stranu vaše osobnosti. Posvetite se sebi i nekim vlastitim prohtjevima. Često se u životu čovjek zaboravlja nagraditi za dobro obavljeni posao.

Slovo Š – Slovo Š vežemo uz prijatelje i dobro društvo. Možda ste osamljeni u posljednje vrijeme, a snovi sa slovom Š podsjećaju vas da ne smijete zaboraviti na prijatelje i druge drage ljude.

Slovo T – Tumačenje slova T u snovima povezano je s temeljnim i tradicionalnim uvjerenjima. Razmislite jeste li se previše udaljili od njih ili ovisno o kontekstu ovakav san je poziv da trebate popustiti i shvatiti da se vremena, ljudi i poimanje svijeta oko sebe mijenja.

Slovo U – Slovo U odnosi se na vašu nutrinu, te ovisno o ostalim simbolima koji su se pojavili u snu, poziv su da razmislite o onome kako se osjećate.

Slovo V – Slovo V predstavlja uspjeh, jedinstvo te je tumačenje povezano s brojem 5 kako se na rimski piše broj 5.

Slovo Z – Slovo Z označava kraj neke faze. Poziv je da privedete neke stvari svome kraju i krenete u novom smjeru.

Slovo Ž – Tumačenje slova Ž povezano je s nadnaravnim stvarima i duhovnosti. Ovisno o ostalim simbolima možete protumačiti ovaj san, ako se koncentrirate na vrijednosti koje nadilaze materijalno.

– Sanjarica –  Tumačenje snova po abecedi

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.