28. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Odlični savjeti za mršavljenje koje nikad prije niste čuli

Odlični savjeti za mršavljenje koje nikad prije niste čuli

Odlični savjeti za mršavljenje koje nikad prije niste čuli

Ako želite smršavjeti vjerojatno tražite ideje, trikove i inspiraciju kako to napraviti na najučinkovitiji način. I vjerojatno uvijek nailazite na jedne te iste savjete. Možda vam trebaju nove ideje? Zbog toga smo izdvojili savjete za mršavljenje koje rijetko čujete, a zapravo su vrlo učinkoviti.

-1- Minimalizirajte izbor

Brže ćete smršaviti ako se koncentrirate na nekoliko namirnica i izbjegavate razmišljanje, čitanje i gledanje hrane. Naravno da trebate imati raznoliku i kvalitetnu prehranu ako želite zdravo jesti, ali kada mršavite što se više bavite kuhanjem, smišljanjem jela i uopće gledanjem i pripremom hrane to ćete biti gladniji i svega željniji.

-2- Natrpajte se povrćem

Napravite ogromnu količinu salate od svježeg (s vrlo malo ulja) i koncentrirajte se da sve pojedete. Ako jedete salatu uz glavni obrok pojest ćete manje glavnog obroka. Salatne plate su također izvrstan način da jedete elegantno i ukusno, a sa smanjenom količinom kalorija.

-3- Smanjite termostat

Ovo je možda najneobičniji savjet za mršavljenje koji ste ikad čuli. Ali hladnija temperatura okruženja (već na 16 stupnjeva Celzija) potiče organizam da sagorijeva više kalorija.

Više savjeta za mršavljenje potražite ispod:

Savjeti za mršavljenje – 40 najboljih i provjerenih

45 laganih, ali medicinski dokazanih trikova za mršavljenje