Kako preboljeti prekid

Kako preboljeti prekid

Kako preboljeti prekid

Kako preboljeti prekid

Prekidi nisu nikad jednostavni. Ponekad težina prekida ovisi o dužini veze, ponekad o tome da li ste očekivali ili naslućivali nešto, a ponekad od očekivanja koja ste imali od te veze, te o mnogo toga može ovisiti koliko će teško biti preboljeti prekid veze.
Iako se često govori da je teže preboljeti duge veze, ponekad jednako teško može biti teško preboljeti i kraću vezu za koju ste imali velike planove, vizualizirali budućnost ili se čak i počeli prilagođavati novoj budućnosti.

Ako želite preboljeti prekid:
– Prijatelji možete možda biti jednom kasnije, kada prođe vrijeme i kad sve bude daleko iza vas. Ali ako želite preboljeti prekid bolje je ne pokušavati ostati u kontaktu s bivšim, čak ni u nekom površnom ili prijateljskom kontaktu.
– Udaljite se od njega. Iako su vam neke rutine bile vezane uz njega, promijenite ih, zaobiđite mjesta gdje ćete ga susresti.
– Stavite sebe na prvo mjesto, pokušajte se razveseliti i smisliti kako popuniti dan.
– Bavite se stvarima za koje niste imali vremena.
– Ograničite razmišljanje o prošloj vezi.
– Nemojte sebi dozvoliti da upadnete u vrtlog razmišljanja, odnosno da se analiziranje iz dana u dan povećava, širi i da tonete dublje u vrtlogu.
– Napravite novu organizaciju, nove dnevne planove, ispunite dan aktivnostima.
– Nije bitno imate li opravdanja za njegove postupke, nije bitno ni što mislite o njima, sada je bitno da to zaboravite i krenete dalje.
– Prestanite biti prijatelji na društvenim mrežama ili isključite obavijesti kako vas ne bi svako malo nešto podsjetilo na njega.

Vezano:

Kako PREBOLJETI PREKID i preživjeti najgoru fazu – 3 najbolje taktike [ LJUBAV ]