Sanjati KRUMPIR – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati KRUMPIR

Što znači sanjati KRUMPIR

– Sanjarica KRUMPIR –

Sanjati krumpire uglavnom je pozitivan znak. Da biste protumačili pravilno san o krumpirima, potrebno je uzeti u obzir sve ostale simbole koji su se pojavljivali u snu, kontekst u kojem se radnja odvijala, kako ste se osjećali u snu, ali u većini slučajeva krumpiri nose pozitivnu konotaciju i popravljaju simboliku ostalih simbola iz san.

Sanjati mali krumpir znači sreću dok sanjati velike krumpire predstavlja nešto što ste priveli kraju i da će se dobro tj. uspješno riješiti. Snovi o malim krumpirima sugeriraju kako počinje vaše sretno razdoblje, možda ćete morati uložiti još truda, ali možete očekivati pozitivne rezultate. Veliki krumpiri govore o tome kako ste poslove priveli kraju i kako slijedi nagrada. Krumpiri u oba slučaja su pozitivan simbol, samo mali sugeriraju kako se još trebate potruditi da bi pozitivno finalizirali zamišljeno.

Također, pozitivan predznak sanjati vreću s krumpirima. To sugerira neke pozitivne promjene u životu. Vreća s krumpirima sugerira kako vas očekuje uspjeh i promjene iz kojih ćete izvući pozitivne stvari. Vreća s krumpirima sugerira kako će se dogoditi neke promjene, za koje vaša podsvijest već naslućuje, ali da se ne trebate plašiti promjena jer su pozitivne za vas.

Sanjati pržene krumpire također je pozitivan znak, s tim da se prženi krumpiri više odnose na pozitivan smjer na financijskom planu. Iako prema modernom značenju sanjati pržene krumpire može implicirati da trebate smanjiti s lošom hanom i zdravije se hraniti. Ponekad snovi nemaju neko skriveno značenje nego su odraz naših misli i onoga što radimo u svakodnevnom životu i o čemu razmišljamo. Tako su prženi krumpirići signal kako trebate više misliti na zdravu prehranu.

Sanjati da kuhate krumpir predstavlja znak da ćete uživati u plodovima svoga truda i rada.

Sanjati da pravite pire krumpir predstavlja financijske brige, ali da ćete se vjerojatno uspjeti snaći s onim što imate. Kuhanje krumpira predstavlja uživanje u plodovima vlastitog rada, gnječenje krumpira sugerira kako ste već okusili uspjeh, te da se lagano situacija primirje, ali da će svakako biti i dalje pozitivna i da ćete se uspjeti snaći.

Sanjati da sadite krumpire implicra da biste trebali više pažnje pridavati štednji, i to nekoj sitnoj štednji na dugi rok. Obično ljudi misle da trebaju započeti sa štednjom tek kada imaju višak, ali to se rijetko dešava, pa ovaj san opominje da se računa i mala štednja. Definirajte neki iznos koji ćete stavljati redovito sa strane i započnite sa štednjom.

Sanjati da prodajete krumpire predstavlja znak da ćete preuzeti na sebe neki težak posao ili posao / obveze koji drugi ne žele, ali će se vama ti poslovi na kraju isplatiti. Ovakav san govori kako nam se neće svidjeti poslovi i zadatci koje ćemo dobiti, ali da se trebamo potruditi, dati sve od sebe da ih obavimo i nagrada neće izostati. Ako nešto moramo odraditi ili se od nas očekuje, odgađanje i gunđanje kako to ne volimo nema smisla. Trebamo se trgnuti i prihvatiti pola. Na kraju ćete osjetiti zadovoljstvo i nagrada će uslijediti.

Sanjati da u ruci držite krumpir može predstavljati vašu neodlučnost, možda je pred vama prilika za promjenu posla oko koje se dvoumite ili imate neke kvalifikacije koje niste iskoristili. Morate djelovati brže. Često se može s odlukama odugovlačiti i imate dovoljno vremena da dobro razmislite o svim stranama i pozitivnim i negativnim, ali ako ste sanjali kako držite krumpir u ruci to je signal kako ćete propustiti priliku zbog previše oklijevanja. Odmjerite argumente za i protiv, a zatim donesite odluku koja vam se u danom trenutku čini ispravnom.

Sanjati KRUMPIR

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*