19. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati KRPANJE (zakrpavati) – detaljno značenje –

akvim situacijama je najgore što možete stalno i iznova sebi prebacivati za pogrešku i optuživati se. Snovi o krpanju govore kako trebate popraviti ono što se popraviti može i krenuti dalje. Sanjati zakrpavanje simbolizira kako trebate pokušati popraviti što se popraviti može i izdignuti se iznad osjećaja krivnje.

Što znači sanjati KRPANJE i zakrpavanje?

– sanjarica KRPATI –

Snovi o krpanju i zakrpavanju govore o teškim ili manje teškim životnim trenucima, kada smo nešto pogriješili, ali u kojima se treba izdići iznad pogreške i nastaviti dalje. Pogreške koje upropaste neke dobre stvari mogu se dogoditi iz raznoraznih razloga, ali uvijek se svode na jedno te isto, zeznuli ste nešto do čega vam je bilo stalo. U takvim situacijama je najgore što možete stalno i iznova sebi prebacivati za pogrešku i optuživati se. Snovi o krpanju govore kako trebate popraviti ono što se popraviti može i krenuti dalje. Sanjati zakrpavanje simbolizira kako trebate pokušati popraviti što se popraviti može i izdignuti se iznad osjećaja krivnje. Očajavanje zna biti jako iscrpljujuće, trajati dugo, ali ne donosi ništa dobro. Čak ni olakšanje. Trebate s trgnuti i krenuti dalje. Nakon neke pogreške ili lošeg ishoda ljudima je krivnja glavni prijatelj. Vjerojatno se osjećate kao da je sve vaša krivica i da ste nešto dobro zeznuli. Možda se nalazite i u situaciji kada mislite da ste nešto što je bilo dobro potpuno upropastili. Međutim, samooptuživanje neće učiniti da se osjećate bolje. Trebate osvijestiti činjenicu da je moguće mnogo toga upropastiti, pa popraviti, pa čak i ponovno upropastiti, pa opet popravljati.

Snovi o zakrpi simboliziraju kako se sve da popraviti. Možda ne na način na koji su vaše misli fokusirane. Ako ste na primjer upropastili dobru vezu, pokušajte je popraviti, ukoliko ne ide umjesto da očajavate pokušajte „zakrpati” svoje emocije i popraviti odnos prema sebi, kako bi ostvarili novu vezu. Morate osvijestiti činjenicu da je život putovanje u kojem je moguće izgubiti vjeru u nešto, zatim se opet oduševiti time, pa ponovno izgubiti vjeru, pa ponovno oduševiti. Sve to čini život zabavnim i posebnim.

Poteškoće su sastavni do života. Netko je jednom davno rekao kako vaši problemi možda i neće nikad biti manji, ali iz dana u dan vi ćete biti veći i lakše se nositi s njima. Ovaj san vas ohrabruje i sugerira da novi dan nosi nove radost, da će stvari krenuti na bolje, onda kada ih odlučite tako doživljavati i shvatiti kako je neki vid rješenja uvijek tu, samo trebate prihvatiti da neke stvari idu metodom pokušaja i pogreške.

Sanjati KRPATI

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.