19. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati ZAKRPU – detaljno značenje –

Zakrpa u snovima ima zaista simbolično značenje. Sugerira teška vremena pred vama, ali i da postoji rješenje u vidu zakrpe. Stvari možda neće ići kako ste zamislili, ali ne trebate očajavati.

Što znači sanjati ZAKRPU?

– sanjarica ZAKRPA –

Zakrpa u snovima ima zaista simbolično značenje. Sugerira teška vremena pred vama, ali i da postoji rješenje u vidu zakrpe. Stvari možda neće ići kako ste zamislili, ali ne trebate očajavati.

Kada stvari ne idu onako kako smo zamislili lako je uvući se u loše raspoloženje, a to loše raspoloženje poput grude snijega koja se pretvara u lavinu širi se na sva životna područja i utječe na dane pred nama. Kada se osjećamo loše ili iskusimo nešto loše, imamo sklonost ponašati se u skladu s posljedicama, a to onda kreira lošu vibru koja negativno utječe sljedećih nekoliko dana na nas i sve oko nas. I dok je dobro omogućiti si da iskusimo sve emocije, da budemo iskreni, čak i kad smo nezadovoljni ili nam ide loše, nemamo tu privilegiju predati se potpuno lošem raspoloženju i mislima samo-sumnje jer će kreirati negativnu grudu koja će se onda negativno preliti u sve aspekte života. Trebamo sebi priznati da nešto ne ide, da je loše, ali ne smijemo dozvoliti da to nešto utječe na sve. U lošem razdoblju moramo se prisiliti otvoriti optimizmu, vedrini i razmišljati pozitivno, te tražiti ono lijepo u ostatku životnih područja. Bilo bi dobro kreirati naviku kada nešto nema dobar ishod poželjeti sebi sreću i vedrinu za nove projekte, umjesto prepustiti se očajavanju oko onoga što nije išlo.

Snovi o zakrpi sugeriraju kako dolazi loše raspoloženje ili negativni osjećaji, pa odvojite vremena i osvijestite to. Ali u isto vrijeme prepoznajte da se to može i hoće promijeniti, da je sve drugo dobro i da još uvijek možete imati dobar dan i ostatak tjedna. Pozitivno razmišljanje je odličan način da se poduprete u svakodnevnom životu. Pozitivno razmišljanje nije zavaravanje. To je jednostavno prihvaćanje realnosti, da ako nešto loše ide, paralelno postoji puno toga što ide dobro. Kada vizualizirate sve ono dobro, sebi šaljete ljubav i energiju da nastavite dalje i ohrabrenje za sve ono što je pred vama.

Ako ste sanjali zakrpu osvijestite kako imate snage i energije zakrpati ono loše i nastaviti uživati u svemu onome što je dobro, što funkcionira, te se posvetite radije ostatku, nego toj životnoj zakrpi. Zašto se koncentrirati na neku lošu sitnicu, umjesto na sve ono stalo što je ostalo pozitivno?

Sanjati ZAKRPA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.