29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati KOKOŠ – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati KOKOŠ

Što znači sanjati KOKOŠ

– Sanjarica KOKOŠI –


Sanjati kokoši generalno predstavlja znak novosti u obitelji i radosnih vijesti. Snovi u kojima se pojavljuju kokoši treba tumačiti u kontekstu emocija koje su se pojavile u snu, ali općenite snovi o kokošima imaju pozitivan predznak, te ostalim simbolima u snu daju pozitivan kontekst.

Sanjati da ih jedete znak je da će vam krenuti na bolje. Ovaj san sugerira da ćete biti uspješni u projektima na kojima radite. Sanjati kako jedete pečenu ili kuhanu kokoš san je koji govori da ćete uživati u plodovima svoga rada. vjerojatno ste u fazi kada ste davali sve od sebe, ali pravi rezultati su izostajali. Ovakvim snom vam vaša podsvijest poručuje kako primjećuje promjenu klime, te da će napokon uslijediti zaslužena nagrada za sve ono što ste uložili.

Sanjati kokošja jaja znak je ulaska nove osobe u vaš život, to može biti na ljubavnom planu, ili prijateljskom, no, upozorava na oprez.

Sanjati da kupujete kokoši sugerira na bezbrižno razdoblje pred vama, pozitivne stvari i veselje.

Sanjati pijetla znak je dobrog razdoblja na ljubavnom planu.

Sanjati kokoši kako kokodaču znak je nekih ugodnih iznenađenja. kokodakanje kokoši u snovima govori o tome kako vas očekuju neke lijepe vijesti ili lijepi događaji.

Sanjati kokoši kako trče sugerira ponovni susret s osobom koja vam je davno bila u životu. Postoje vremena u životu kada život postaje užurban, stvari se mijenjaju, ljudi se udaljavaju, međutim ovakav san nagovještava potpuno suprotnu situaciju. Očekuje vas radostan susret s osobom koja vam je u prošlosti mnog značila.

Snovi o kokošima često su i podsjetnik da ne trebamo toliko razmišljati o budućnosti koliko se zapravo trebamo posvetiti sadašnjosti. Detaljno planiranje budućnosti u većini slučajeva nije ni približno bitno koliko to da se usredotočite na ono što se događa u sadašnjosti i učinite ono što možete učiniti sada. Ključ toga da imate budućnost kakvu želite je da se naučite usredotočiti na svaki dani da se svaki dan usredotočite na ono što možete i želite, a ne na ono što ne možete i ne želite. Izaći iz zamke konstantnog planiranja „bolje” budućnosti dok u stvarnosti ništa ne činite nije lagan posao. Ključ se krije u tome da osvijestite vlastite misli, te kada primijetite da ste više u svijetu misli nego u stvarnosti, da se zaustavite i vratite u stvarnost. Ali kao što svaku drugu vještinu treba razvijati i raditi na njoj, tako i vještinu življenja u sadašnjem trenutku treba vježbati i ponavljati da bi postala rutinska. Sljedeći put kada shvatite kako ste zabrinuti oko budućnosti, prvo razmislite koliko vremena potrošite na razmišljanje o budućnosti, a koje biste mogli upotrijebiti puno korisnije, a zatim promotrite fizičke stvari oko sebe i napravite nešto što će vam pomoći da poboljšate sadašnji trenutak. Možda ćete očistiti neki kutak, prebrisati prašinu s nekog predmeta, popraviti nešto, napisati poruku ili mail koji dugo odgađate ili obaviti telefonski poziv koji morate obaviti. Razmišljati o drugačijoj budućnosti, budućnosti koja će vas „spasiti”, a bez da mijenjate sadašnjost je kao da očekujete da će se ručak napraviti ako razmišljate o njemu.

Svakog trenutka imate priliku u svome životu zasaditi sjeme bolje budućnosti, ali to se ne može razmišljanjem nego činjenjem. Umjesto da razmišljate o onome što bi moglo biti, bilo lijepo ili ružno, radije se usredotočite na sadašnji trenutak i svjesno odaberite da ćete radije „kreirati” budućnost činjenjem u sadašnjosti, nego razmišljati o budućnosti i iščekivati ono što bi se možda moglo dogoditi.

Sanjati KOKOŠINJAC – COVER magazin.com

Sanjati KOKOŠ

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.