28. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

8 osoba koje smijete mrziti


8 osoba koje smijete mrziti

 

Stručnjaci kažu kako je sasvim uredu imati negativan stav u ovih 8 situacija, čak ako se smatrate i vrlo dobrom osobom. Ali nemojte vikati, galamiti ili biti bezobrazni, jer time ne ništa ne dokazujete njima, nego svoju nepristojnost.

-1- Frizerka

Ako vam je upropastila frizuru, a nije se ispričala ili ponudila popravak.

-2- Korisničke službe

Vaš poziv je vrlo važan za nas. Pričekajte. Trenutno su zauzete sve telefonske linije. Pričekajte. Prespojit ćemo vas. Pričekajte. Prespojit ćemo vas. Pričekajte. Prespojit ćemo vas. Pričekajte….

-3- Osobe koje zovu sa skrivenog broja

Jedan poziv sa skrivenog broja može biti intrigantan, ali drugi već živcira. Nakon toga se već pitate je li ta osoba normalna?!

-4- Kradljivac kolača

Baš kada vidite kolač koji želite, netko vam ga pokupi sa švedskog stola ispred nosa.

-5- Blagajnicu

Blagajnicu koja vas sa čuđenjem pita: „Je li ta sva hrana samo za vas? Toliko možete pojesti?“, „Što će vam to“ ili „Hehe, pa to vam uopće ne postoji. Otkud vam takva ideja?“, iako ste to kupovali ranije u svim dućanima osim njihovom.

-6- Čovjeka u autobusu

…koji stane iznad vas i ne dopušta vam disati, sve dok ga ne upitate želi li sjesti bez obzira što oko vas imaju bar tri mjesta slobodna.

-7- Bauštelca koji zviždi za vama

Vjerojatno ćete pomisliti u sebi „Daj se čovječe zbroji i gledaj što radiš, a ne žene uokolo“.

-8- Rođake na vjenčanjima

Rođake koji vas sažalijevaju na vjenčanju trudne rodice jer se još uvijek niste udale, simpatiziraju s vama tužnim glasom zbog dečka koji vas ne želi ženiti ili pitaju jeste li ljubomorni… Niti pomaže, niti je produktivno. Za njihovu informaciju, vaš dečko vas ne „ne želi oženiti“ i s 20 godina vam na pamet ne pada nikakva svadba.