19. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati ŽUTU BOJU – detaljno tumačenje –

Žuta boja nas potiče kako trebamo biti hrabriji i odlučniji. Sanjati žutu boju govori o hrabrosti, te nas snovi u kojima smo sanjali žutu boju ili neke predmete u žutoj boji potiču da na tom području budemo hrabriji. Žuta boja kada je sanjamo sugerira da možda propuštamo e neke prilike zbog toga što nas je strah, radi vlastitih kočnica, te da pronađeno načine kako da se ohrabrimo.

Što znači sanjati ŽUTU BOJU?

– sanjarica ŽUTA BOJA –

U najjednostavnijem smislu tumačenje žute boje je da trebate biti hrabriji u svojim namjerama i odlučniji u onome što želite.

Žuta boja nas potiče kako trebamo biti hrabriji i odlučniji. Sanjati žutu boju govori o hrabrosti, te nas snovi u kojima smo sanjali žutu boju ili neke predmete u žutoj boji potiču da na tom području budemo hrabriji. Žuta boja kada je sanjamo sugerira da možda propuštamo neke prilike zbog toga što nas je strah, radi vlastitih kočnica, te da pronađemo načine kako da se ohrabrimo.

Da biste što točnije protumačili san koji ste sanjali, a u kojem se na neki način pojavljuje žuta boja, jako je bitno potražiti i značenje ostalih simbola iz sna i značenje tog predmeta, životnije, bića ili zbivanja u žutoj boji. Velika je razlika u značenju i tumačenju sna na primjer sanjate li kako pada žuta kiša ili sanjate kako nosite žuti kišobran. Također, uzmite u obzir kako manju težinu i značaj imaju snovi o žutoj boji ako sanjate stvari koje su izvorno žute, na primjer sunce, nego ako sanjate kako je na primjer rijeka koju promatrate žuta. U svakom slučaju žuta uvijek potiče da se ohrabrimo, da se suočimo s vlastitim strahovima i ne dopustimo da nas preplašenost sputava. Ako ste sanjali negativne simbole u žutoj boji to je jasan signal da zbog strahova odbijamo suočiti se s pravim izazovima i dopuštamo da nas strah paralizira. Ako ste sanjali pozitivne simbole u žutoj boji takav san nas dodatno ohrabruje da djelujemo i učvrstimo vjeru u vlastite sposobnosti i da nešto možemo.

Strah je evolucijski ugrađen u ljude i način na koji funkcioniraju. Zbog straha često biramo onaj put koji nam se čini sigurnijim, čak i kada znamo da je na suprotnom putu istina ili da nas suprotni put više privlači. Zbog straha često mislimo kako ne možemo nešto što bi htjeli, da su potencijalni troškovi previsoki ili da je staza pred nama preteška.

Sanjati žutu boju podsjetnik je kako se trebamo ohrabriti i vizualizirati najbolju moguću verziju budućnosti, a ne živjeti u očekivanjima svega lošeg što bi se moglo dogoditi. Morate osvijestiti da sve što je vrijedno činjenja ima uz sebe prikačenu i određenu dozu straha. Svaki životni korak veže uz sebe određene strahove, a taj tip straha može biti i dobra jer nas tjera da preispitamo ono što radimo i budemo sigurniji u svoje odluke. Međutim, strahovi koji nas izbacuju iz ravnoteže, koji nas tjeraju da se nepokretni sklupčamo u vlastitoj sigurnosti i koji nas paraliziraju i obeshrabruju da napravimo bilo što, nadilaze svrhovite strahove i treba pronaći načina da se izdignemo iznad njih. Da bismo se oslobodili sputavajućih strahova trebamo naučiti cijeniti one dobrodošle i trebamo prihvatiti njihovu mudrost. I dok je teško spojiti u istu rečenicu strah i ugodu, sve dok ne naučimo cijeniti strahove, ne postane nam ugodno s njima umjesto da ih prepoznajemo kako vlastite rivale prepuštamo se njima i dopuštamo im da kontroliraju naš život.

Snovi o žutoj boji govore kako trebamo bolje razmisliti o svojim strahovima kako bismo prepoznali jesu li to korisni strahovi koji imaju pozitivan utjecaj ili sputavajući strahovi koji nas blokiraju. Osobe koje su preplašene stagniraju, dok s druge strane osobe koje se suočavaju sa svojim strahovima, sa svakim novim korakom ga pobjeđuju i umanjuju. Hodajući kroz svoje strahove otkrivamo vlastite nove snage i učimo kako ono što nas zastrašuje može biti dobra motivacija za jačanje vlastite osobnosti. Uvidjet ćete da kada ste spremi suočiti se sa strahom, okolnosti uvijek postanu lakše, svemir vam postane naklonjen i uvijek vam ponudi dodatnu pomoć.

Sanjati ŽUTA BOJA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.