25. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati ŽARULJU – detaljno značenje –

Žarulja nije simbol koji ima jednoznačno simboliku, te se značenje žarulje kao simbola u snovima može odnositi na raznorazne aspekte života. Tumačenje će ovisiti o kontekstu u kojem ste sanjali žarulju, te vašim emocijama, načinu na koji ste doživjeli san. U osnovnom značenju žarulja može označavati otkrivanje nekih prevara, nova prosvjetljenja, nove ideje, može simbolizirati određene nade, ali i duhovno stanje osobe koja sanja, da li živi u unutarnjem mraku ili je u vedrom stanju duha. Ako žarulja gori velikom svjetlošću u snu može predstavljati svijetlu budućnost, razvedravanje u našoj nutrini, posebno ukoliko se nalazite u nekoj tmurnoj ili potištenoj fazi.

Što znači sanjati ŽARULJ?

– sanjarica ŽARULJA –

Žarulja nije simbol koji ima jednoznačno simboliku, te se značenje žarulje kao simbola u snovima može odnositi na raznorazne aspekte života. Tumačenje će ovisiti o kontekstu u kojem ste sanjali žarulju, te vašim emocijama, načinu na koji ste doživjeli san. U osnovnom značenju žarulja može označavati otkrivanje nekih prevara, nova prosvjetljenja, nove ideje, može simbolizirati određene nade, ali i duhovno stanje osobe koja sanja, da li živi u unutarnjem mraku ili je u vedrom stanju duha. Ako žarulja gori velikom svjetlošću u snu može predstavljati svijetlu budućnost, razvedravanje u našoj nutrini, posebno ukoliko se nalazite u nekoj tmurnoj ili potištenoj fazi. Tako da san o žarulji ne možete protumačiti sam po sebi, nego je potrebno uzeti cijeli kontekst i ostale simbole u obzir, te u kakvom je stanju žarulja bila, da li je pregorjela, da li vas je zabljesnula, možda je pukla ili nešto treće. U svakom kontekstu simbolika je različita.
Sanjati kako mijenjate žarulju san je koji govori o novom pogledu na određenu situaciju. Nešto što ste doživljavali u jednom svjetlu će se odjedanput doimati drugačije. Promijenit ćete perspektivu iz koje gledate na određenu situaciju kako doživljavate neke stvari. Sanjati kako mijenjate žarulju san je koji simbolizira izlazak iz vlastitih mentalnih okvira i novo razumijevanja trenutne situacije. U tom smislu žarulja može simbolizirati otkrivanje prevara, shvaćanje prave istine, i slično.
Sanjati kako spajate žarulju na električne instalacije simbolizira vašu povezanost i povezanost vaših ideja s drugim ljudima. Najčešće naše ideje ne možemo realizirati bez dobre isprepletenosti s drugim ljudima i društvene umreženosti. Stanje električnih žica i instalacija govori o stanju vaših društvenih odnosa i koliko se možete osloniti na druge ljude. Da bi naše ideje zablistale potrebni su nam drugi ljudi, a žice ih simboliziraju.
Gašenje žarulja simbolizira kako u sebi gasimo neke stare ideje, a paljenje žarulja simbolizira rađanje novih ideja kojima se želimo posvetiti.
Sanjati treperenje žarulje san je koji simbolizira treperenje u nama i nesigurnost vezanu uz vlastite misli. U nama postoje neke nedozrele ideje koje zabljesnu u nama ali još uvijek se nismo spremni njima ozbiljno posvetiti.
Pregorena žarulja simbolizira razočarenja i ima sličnu simboliku kao i razbijena žarulja. Simbolizira kako ćemo se razočarati vezano uz neke svoje ideje koje neće pasti na plodno tlo. Gotovo identičnu simboliku ima i žarulja koju sanjate kako vam je ispala iz ruku, gdje simbolizira kako će se razbiti nešto u što ste vjerovali.

Sanjati ŽARULJA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.