Sanjati VANZEMALJCA – detaljno tumačenje –

Sanjati VANZEMALJCA

Ni jedan život ne može proći bez promjena. I bez obzira koliko im se opirali svatko će morati promijeniti posao, partnera, grad u kojem živi ili proći kroz bilo koju drugu promjenu. Ponekad se danima pripremamo na promjene, dok često dolaze nenajavljene. Međutim, kada kažemo promjena, nikad nismo sigurni radi li se o nečemu što će donijeti razočarenje ili nas oduševiti. O promjeni otprilike imamo slično mišljenje kao o vanzemaljcima, pa zapravo ne čudi što su vanzemaljci u snovima simbol za promjenu i nešto nepoznato.

Snovi o vanzemaljcu nas podsjećaju kako bi bilo pametno psihički se pripremiti na promjene i naučiti se nositi s njom. Fleksibilnost se smatra jednom od najpoželjnijih osobina današnjice, a snovi o vanzemaljcima podsjećaju nas koliko je bitno mirno prihvatiti nepoznate situacije i naučiti se nositi s njima umjesto da ih se bojimo. Naravno, ovo je lakše reći nego napraviti, ali vrijedi se potruditi.

Sanjati vanzemaljce podsvjesni je signal kako u sebi mislimo kako će se dogoditi neke katastrofalne stvari, a bez da zapravo imamo pravu informaciju.

Promjena nije nikad toliko zastrašujuća da bi je trebali doživljavati poput vanzemaljca ili čudovišta koje nas zastrašuje, zbog toga na promjene morate naučiti gledati kao na priliku.

Ako niste u životu tamo gdje biste htjeli biti, bez obzira koliko godina imali, vrijeme je da krenete u tom smjeru i pružite sebi priliku. Nemojte dopustiti da vam budućnost kreiraju strahovi od promjena i nepoznatih situacija. Trebali biste se prestati brinuti oko toga što može krenuti krivo i zainteresirati oko onoga što biste promjenom mogli dobiti.

Kod svih ljudi život je satkan od različitih izbora i odluka. Neke bismo rado promijenili, a nekima smo ponosni, međutim, ako se predugo zadržavamo uz ono što ne funkcionira samo iz straha od promjene, tada svaki sljedeći korak postaje sve teži.

Bez obzira suočavali se trenutno s nekom manjom ili velikom krizom, snovi o vanzemaljcima podsjetnik su kako morate naučiti biti fleksibilniji, prihvaćati nove i drugačije stvari da biste sretnije živjeli. Nepoznate situacije mogu nam ostaviti osjećaj beznađa, bespomoćnosti ili preopterećenosti. Možda se u nama javljaju konfliktne misli, teške situacije, a sanjati vanzemaljce signal je da možda se osjećate potpuno bespomoćno, te kao da ste u potpunosti izgubili kontrolu. I dok je svaka situacija koju možete imati sasvim drugačija, činjenica je da možete proći bolje ako naučite prihvaćati nove stvari i situacije sa što manje predrasuda. Što budete otvoreniji to ćete lakše tolerirati sve što se pojavi.

Svi ćemo kad tad proći kroz neku anksioznu situaciju, doživjeti razočarenje ili gubitak, ali to ne znači da se da bismo to izbjegli trebamo zatvoriti u kući. Jer poanta nije staviti se pod stakleno zvono i strahovati zbog svega što bi se moglo dogoditi, nego koračati kroz život što hrabrije možemo kako bismo osjetili puninu života. Vanzemaljci možda jesu zastrašujući, a možda ni nisu. Ne možemo se skrivati, a da zapravo ni ne znamo postoje li.

Sanjati vanzemaljce znak je potrebe da živimo s manje straha, manje otpore i manje predrasuda. Promjene, nepoznate stvari, pa čak i teški trenuci su pozitivni za naš život, jer nas razvijaju, jačaju i motiviraju za naprijed.

Svaki pokušaj da sve zaustavite i spriječite promjene rezultirat će s mnogo frustracija, iscrpit će vam energiju i učiniti vas anksioznima, pogotovo kada je situacija van vaše kontrole, poput vanzemaljca. Usredotočite se radije na ono što je u vašoj moći, a to je da se otvorite novim stvarima, postanete tolerantniji i prestanete brinuti oko stvari na koje nemate utjecaja. S druge strane može kontrolirati to koliko ćete se potruditi da nove stvari prihvaćate lakše.

Vidi i :

Sanjati NLO ili VANZEMALJCE – detaljno tumačenje – – COVER magazin.com

Sanjati VANZEMALJAC

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.