Sanjati MORE – detaljno tumačenje –

5. listopada 2020. 0 By COVERmagazin

Što znači sanjati MORE

Što znači sanjati MORE

–  Sanjati more –

More predstavlja nešto što nema jasnih ograničenja, a veže se uz mirnoću, jasnoću, ali i majčinstvo. Također, sanjati more predstavlja osjećaj da se mnogo toga dešava, a da vi na to nemate utjecaj nego ste prepušteni normalnom tijeku stvari, odnosno prirodnom tijeku stvari.

Sanjati valove u moru znak je nekih kontrasta između onog što je poznato i skriveno. Biti zapljusnut valovima i plivati po valovima može biti znak usamljenosti. Ovakav san često simbolizira podijeljene osjećaje, može predstavljati nešto veće u čemu sudjelujemo, što nam se sviđa, ali smo s druge strane svjesni da to ima i svoje negativne aspekte.

Površina mora reflektira ono što vidite podsvjesno. Emocije se neprestano mijenjaju kao i voda u moru, te neke stvari i ne želite izvući na površinu. Ako je površina mora mirna sugerira da bez obzira što mislili da ste u dubini smireni i prihvaćate situaciju.

Sanjati nemirnu površinu mora znak je previranja, te da još uvijek niste sigurni što je najbolje.

Sanjati da plivate u moru slično kao i površina mora, odnose se na vaše emocije te ovisno o tome kakvo je more i kako plivate takve su i vaše emocije.

Sanjati da ste na moru za vrijeme oluje, ako ste na brodu, znak je stabilnosti i sigurnosti. Iako se sve oko vas kreće, ljulja vas i pokušava oboriti brod, vi ste sigurni. Upravo to i sugerira san.

Sanjati MORE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova