19. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati URNU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati URNU?

– sanjarica URNA –

Snovi o pogrebnoj urni nikako nisu lijepi snovi, a u takvom se kontekstu i interpretiraju. Takvi snovi u pravilu govore o gubitcima, odlasku nekih osoba iz našeg života, materijalnim gubitcima ili gubitku dobrog raspoloženja ili depresiji. Gubitak može biti i simboličan gubitak razuma u određenim situacijama, odnosno da se ponašate neprikladno i nerazumno po nekim pitanjima.

Sanjati urnu nosi pozitivnu simboliku jedno ako sanjate vlastitu urnu.

Ako sanjate da u ruci držite urnu takav san može također imati pozitivniju simboliku i zapravo govoriti o teretu obiteljske odgovornosti. Vjerojatno ste trenutno u situaciji da držite sve uzde obiteljske odgovornosti u svojim rukama.

Ipak, sanjati urnu najčešće simbolizira tugu i gubitak.

Snovi o urni podsjećaju nas kako je promjena ono što se konstantno događa. Ništa nije konstantno. Treba shvatiti kako su i gubitci dio našeg postojanja i da će uvijek biti situacija u kojima gubimo, ljudi odlaze iz naših života ili kada sve nije po našem. Svatko treba prihvatiti činjenicu kako se ničiji život ne može samo sastojati od uspjeha, nego da će uvijek biti i gubitaka. Kada prihvatimo kako je život kolo sreće koje se okreće, pa smo nekad dole, a nekad gore, lakše ćemo se nositi sa svime što se događa. Tugovanje za nečim ili žalovanje za gubitkom ne bi smjelo pustiti korijenje tuge, nego bi trebalo biti faza nakon koje ćemo ojačani i s više iskustva krenuti naprijed. Naravno da se svi u nekim trenucima osjećaju tužnu, pa možda čak i beznadno, ali prihvaćajući vlastite iskrene osjećaje i s tugom se suočavamo uzdignute glave i s vjerom u budućnost. Ako sebi dopustimo da u potpunosti prihvatimo gubitak, moći ćemo nastaviti naše životno putovanje s mnogo pozitivnijim i prihvatljivijim stavom. Jednostavno život je takav i trenuci tuge i trenuci sreće prođu, a zatim se naizmjenično pojavljuju u našem životu potičući nas da osjetimo i iskusimo puninu života.

Ono što nitko od nas ne voli čuti kada tuguje je to kako je jedini način da se oslobodimo tuge, da prođemo ravno kroz nju i da je procesuiramo. Treba skupiti hrabrosti i dopustiti sebi proces tugovanja, iskusiti ono što nas tuga ima naučiti, ali s osviještenošću da će tuga s vremenom propustiti i da ćemo iskusiti ponovno sreću.

Snovi o urni nisu česti snovi, zapravo su jedni od rjeđih snova, ali su zbog toga značajni. Kod žena urna u snovima ima dodatno i simboliku potrebe i želje da osoba ponovno osjeti toplinu.

Ako ste sanjali neku staru urnu ili iz nekih prošlih vremena, arheološki nalaz urne takav san indicira da se vaše razdoblje tugovanja produžilo na jako dugo razdoblje, te da biste trebali tražiti načine kako da se izdignete iznad vlastitog ustaljenog načina razmišljanja, te shvatite kako možete biti sretni i voditi ispunjen život, ali da se morate oko toga potruditi i uspjeti pronaći načina.

Boja urne također može imati utjecaja na tumačenje sna. Tako sanjati crvenu urnu simbolizira najčešće financijsku situaciju, žuta urna u snovima se najčešće odnosi na energiju i vlastitu inspiraciju, odnosno kako nam trenutno nedostaje životnog elana i inspiracije. Zelena urna u snovima se odnosi na gubitke povezane s novcima i materijalnim stvarima, a plava predstavlja gubitak vedrine i odnosi se na našu nutrinu. Crna urna u snovima simbolizira gubitak moći, ali na neki način bi trebala podsjećati i da je teško, ali da se uvijek može otići od situacije koja nas čini tužnima i depresivnima, te se okrenuti vedrijim stvarima. Bijela urna simbolizira na neki način gubitak čistoće, a narančasta simbolizira kako ste se pogubili te kako biste trebali tražiti produhovljeniji smjer i vodstvo.

Sanjati URNA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.