18. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Kakve muškarce izbjegavati?

Kakve muškarce izbjegavati?

Kako biste izbjegli lošu ljubavnu situaciju i unaprijed znali da se nećete zaljubiti u pogrešnog, za nasilnike znate, ali slijedi kratki popis muškaraca koje također, trebate izbjegavati.

Muškarca koji ne zove
Ako izlazite s muškarcem kojeg uvijek vi trebate zvati na spoj, ostavite ga. Možda je gay, Možda neurotičan. Ili ga jednostavno ne zanimate. Ako vas ne nazove u «razumnom» vremenu nakon izlaska, ne čekajte uokolo nadajući se i razmišljajući o razlozima. Ako vas nije nazvao, nije vas nazvao jer ne želi, nije važno koji je razlog.

Muškarca koji želi postati zvijezda
Muškarci koji žele biti zvijezde nisu materijal za brak. Oni su poput radoholičara, samo još gori. Njihovi snovi su iznad normalnog života i normalnog braka. Najgore od svega, bit ćete uz njega dok se penje, a kada stigne na vrh dobit će i nagradu – mladu, prekrasnu i slobodnu djevojku, a to nećete biti vi.

Oženjene
Ova je kategorija muškaraca najočitija. Ali žene se često lijepe za njih jer misle, ako već ima ženu vjerojatno ima što i za ponuditi. Oni pak imaju mnoštvo izgovora za svoj brak poput «oženjen sam samo kratko», «moj brak je u krizi», «pred razvodom sam», «ne volim ženu, s njom sam samo radi djece»… Nije važno koji vam izgovor ponudili oni su u braku i žele tamo biti, jer da ne žele odavno bi se razveli, nemojte to shvatiti na teži način.

Muškarce koji se oporavljaju
Njegovo srce je slomljeno, još uvijek razmišlja o bivšoj, osjeća krivnju… Ukratko nije spreman istinski ponovno voljeti i neće biti još neko vrijeme.

On može s vama hodati dosta dugo, ali nikad mu nećete biti zabavni i neće vas voljeti kao bivšu.

Muškarce koji prolaze kroz krizu srednjih godina
U jednom je trenutku pomislio kako još nije mnogo toga prošao u životu. Nemojte mu biti način povratka u mladost. Prvo, prema vama će se ponašati kao prema kćerki. Drugo, vjerojatno ima uz sebe svaki put kad izlazi novu mladu ženu i želi tako nastaviti. Treće, pravi budalu od sebe, pa nemojte da vas uvlači u to. Četvrto, kriza srednjih godina ponekad zna trajati dvadeset godina.

Muškarce propalice
Nestalan je, nestabilan, nepovjerljiv i neodgovoran, a uz to ni ne plaća svoje račune. Njegov život je katastrofa i nemojte dopustiti da vas uvuče u njega.