24. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati TELEVIZOR / TELEVIZIJU – detaljno tumačenje –

Sanjati televiziju često predstavlja vašu realnost prenesenu na TV. Stoga obratite pažnju što ste ustvari vidjeli u snu na televiziji...

Sanjati TELEVIZOR / TELEVIZIJU

Što znači sanjati TELEVIZOR

– Sanjarica TELEVIZOR –

Sanjati televiziju često predstavlja vašu realnost prenesenu na TV. Stoga obratite pažnju što ste ustvari vidjeli u snu na televiziji. Ili što ste sanjali da ste čuli. Često upravo te riječi ili slike imaju najvažnije značenje. Pravo tumačenje ovog sna krije se ne u pojmu televizora nego onoga što ste gledali na televizoru. Ukoliko ste čuli neku pjesmu na televiziji, prisjetite se koje su riječi te pjesme. Ukoliko ste sanjali da gledate neki film na televiziji prisjetite se koji je to bio film, a onda općenito razmislite koja je poanta tog filma u stvarnosti, koju poruku nosi u sebi. Ako se sjećate onoga što se odigravalo na televiziji, tada san treba tumačiti više u smislu tumačenja scena s televizije, nego televizije kako samog pojma. Ukoliko se pak ne sjećate točno onoga što se prikazivalo na televiziji treba tražiti simboliku samog televizora.

Sanjati slike koje nemaju previše smisla, ili nisu povezane s nečim uglavnom predstavljaju zbunjenost u stvarnom životu, također ovakav san može sugerirati da imate problema u komunikaciji s drugima, te da trebate biti jasniji i precizniji. Ako ste gledali niz nepovezanih slika na televiziji koje nemaju smisla, takav san sugerira kako vam se čini da sve ono što čujete i vidite oko sebe nema smisla, te da ne možete dokučiti što se krije iza svega i koji je smisao.

Sanjati da gledate vijesti na televiziji sugerira da trebate napraviti neke manje prilagodbe u životu. Snovi o vijestima mogu označavati i neku fazu iščekivanja, kada očekujete kako ćete čuti nešto važno, što bi moglo promijeniti vašu životnu situaciju.

Sanjati da u snu gasite televizor znak je promjena u životu, ali i da imate izbora što ćete napraviti. Ovo je san i koji govori o zasićenosti trenutnim načinom života, te biste voljeli donijeti odluke koje će promijeniti vaš život i da imate odlučnosti da ih sprovedete. Svi znamo zapravo kako je teško odvojiti se od ekrana i ugasiti bilo koji ekran, te ako ste u snu sanjali da gasite ekran, vjerojatno vam za ono što ste naumili treba mnogo snage i snage volje do biste to proveli. Sanjati kako isključujete televizor san je koji govori o tome kako put pred vama neće biti lagan, te kako trebate biti jakog karaktera i iznimno čvrsti u odlukama, ali kako je istovremeno to za vašu dobrobit i kako ste svjesni.

Sanjati kako gledate televiziju san je koji se može odnositi i na to da puno vremena u životu tratite na aktivnosti koje vam ne donose korist i koje vam ne pomažu da igdje napredujete. Svi znamo kako je televizor u stvarnom životu pravi kradljivac vremena, ako ste sanjali televizor razmislite gdje to “dangubite” i gdje nepotrebno gubite svoje vrijeme.

Sanjati da je televizijska slika mutna sugerira da biste trebali jasnije sagledat situaciju oko sebe. Postoje mnogobrojni načini kako možete vidjeti jasnije ono što se događa oko vas i ne dopustiti drugima da vam zamagljuju sliku svojim viđenjem stvarnosti. Meditacija, pisanje dnevnika, razgovor s sobama od povjerenja, prijateljima i obitelji, istraživanje i pravilno planiranje. Ako nešto ne razumijete potražite odgovor i nemojte slijepo vjerovati onome što vidite i čujete.

Snovi o televizoru mogu biti i podsjetnik kako nam je potreban zdraviji životni stil, te da se trebamo trgnuti i više brinuti o sebi, a manje o tome što drugi rade, posebno ako se njihov život izravno nas ne tiče. Podsjetite se na osnove zdravog životnog stila, birajte uravnoteženu prehranu, dobro se naspavajte i vježbajte redovito.

Sanjati TELEVIZOR

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.