Sanjati SEMINAR – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati SEMINAR?

– sanjarica SEMINAR –

Tradicionalna sanjarica općenito pojmu seminara pridaje simboliku neiskrenih prijatelja. Prema tradicionalnoj sanjarici ako ste sanjali seminar, trebate obratiti pažnju s kim se družite jer prijatelji vam nisu iskreni, žele iz prijateljstva izvući korist

Ipak moderna sanjarica simbolici seminara daje drugačije tumačenje, ovisno o tome u kojem kontekstu ste sanjali seminar. U stvarnom životu seminar je okupljanje organizirano kako bi sudionici stekli određeno znanje ili razmijenili određene informacije. Također, ako ste sjedili na seminaru, simbolika sjedenja je čekanje, pa treba pri tumačenju uzeti i taj aspekt sna u obzir. Također, tip seminara, te sadržaj je jako bitna alatka pri tumačenju sna o seminarima.

Većina nas u jednom trenutku života dođe do točke kada započne preispitivati zbog čega radi ono što radi. U toj točci nije neobično shvatiti kako živimo život u konstantnoj težnji da usrećimo druge ljude. Ovakvo otkriće može doći u dvadesetim ili pedesetim, pa čak i kasnije. U tom trenutku možda će vas šokirati takvo saznanje ili baciti u depresiju. U takvim trenucima biti će pravi izazov shvatiti što zapravo mi želimo i kako bi naš život izgledao da slijedimo vlastitu dušu, a ne tuđe želje i očekivanja. Postoje mnogobrojni razlozi zbog kojih su nekim ljudima važnija tuđa očekivanja od njih samih, a ponekad korijeni sežu i u samo djetinjstvo, kada smo ostali uskraćeni za određeni dio pažnje. Kao rezultat toga radije tražimo u drugim ljudima odobrenje, potporu i upute, nego u sebi.

Ako ste sanjali seminar vjerojatno vam nešto u vama govori kako neko sjeme u vama još uvijek nije dobilo dovoljno svjetlosti da proklija, kako se trebate otvoriti i dopustiti svojoj nutrini da procvjeta. Ovakav san može sugerirati potrebu za usavršavanjem na nekom području koje vam više odgovora kako biste dali bolje rezultate tamo gdje vi želite, a ne tamo gdje ćete druge impresionirati. San o seminaru osvijestit će vašu potrebu i stimulirati vaše vizije. Vjerojatno ćete se kroz sljedeće razdoblje naći u situacijama gdje možete mnogo naučiti i sagledati stvari iz više kutova.

Sanjati kako držite seminar

Ovakav san treba interpretirati u smislu tradicionalnog značenja sna o seminaru. Na seminaru govornici obično dijele svoje znanje, iz čega sudionici izvlače neku korist. Ako ste sanjali kako ste vi organizator, voditelj ili govornih na seminaru razmislite dobivate li od svojih prijatelja onoliko koliko vi dajete i ulažete u prijateljstvo ili se radi o jednosmjernoj ulici gdje vi stalno dajete, a drugi imaju korist od toga. Ovakav san može govoriti o tome kako vam predstoji uspjeh, ali kako će od uspjeha jednako kao i vi profitirati drugi ljudi koji za to nisu zaslužni.

Sanjati kako slušate seminar

Ako sanjate da slušate seminar takav san govori kako se nalazite u pasivnoj životnoj fazi, ali u kojoj ste voljni usvajati znanja. Sadržaj seminara može vam dati i natuknicu u kojem smjeru se trebate razvijati ili usavršavati. Ipak, nemojte shvatiti doslovno, jer i sadržaj ima u snu simbolično značenje.

Sanjati seminar na kojem se nitko nije pojavio

Bilo da ste u snu trebali biti govornik ili ste jedini slušatelj, ovakav san sugerira kako vjerojatno bez obzira koliko se trudili ugađati drugima, njima nije dovoljno stalno ni da vama prenesu svoje znanje ili pomognu, a ni da saslušaju što imate reći. Ovakav san nosi negativnu simboliku, ali pozitivno otkriće, koje bi nas trebalo potaknuti da se više usredotočimo na vlastite želje i potrebe, a smanjimo potrebu da udovoljavamo drugima i pokušavamo ih impresionirati.

Sanjati SEMINAR

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.