Dok čekate pravog, nemojte čekati [ LJUBAV ]

Dok čekate pravog, nemojte čekati

Moja „ljubavna“ mudrost nikad nije bila vrlo popularna, zbog toga što ću djevojkama uvijek reći ono što trebaju znati, a ne ono što žele čuti. Došla sam do ovih stajališta radeći sa stotinama muškaraca kao psiholog. Zbog toga moji savjeti dolaze iz saznanja kako muškarci funkcioniraju.

Prema mojim iskustvima, vrlo su rijetki romantični muškarci koji će primijetiti nijanse u vašoj frizuri ili novi parfem na vama, a većina takvih je gej i ne traži djevojku svojih snova.

Razmislite na trenutak o muškarcima i njihovom ponašanju. Kada muškarac želi auto ili novo odijelo, ili čak ulaznicu za neki sportski događaj, postaje prilično agresivan u težnji da to dobije. Ne trebate pogađati želi li Mustanga, Fiata ili BMW. Iz njegove prve rečenice ćete to saznati. On će pričati o njemu, obilaziti salone, kupovati kataloge i voziti ga na probnu vožnju.

Ako trebate pogađati želi li neki muškarac vas ili ne, vjerojatno ne želi. Usporedite ponašanje kada želi auto.

Tužno, ali istinito. Muškarac će se potruditi oko onoga što želi, bez obzira koliko to bilo nedostižno, samo je problem što je ponekad teško priznati da to niste vi.

Najbolji savjet koji vam mogu dati nakon svih godina rada s njima i upoznavanja s njima je da nikad ne čekate muškaraca ni u kojem smislu. Nemojte čekati da dođe onaj pravi, nemojte čekati kod kuće da vas nazove ili da vam uzvrati poziv.

Potrudite se oko svog života i stvari koje vas, osim ljubavi uzbuđuju. Bacite se u karijeru, skrbite za psa, postanite dobrovoljni davatelj krvi, vozite bicikl preko Europe. Nikako ne smijete čekati poput taksija da vas on zove kada ima vremena.

Svaka minuta koju provedete čekajući g. Indiferentnog da nazove je propuštena prilika da pokažete koliko ste sposobna žena.

Muškarac koji vam je namijenjen pojavit će se u vašem životu i neće vam ostaviti prostora za razmišljanje želi li vas ili ne. A ako ste, jedna od onih rijetkih kojima je namijenjeno da ostanu same, zar ne bi bilo pametnije iskoristiti život na drugim područjima nego vječito biti „na čekanju“.

Preuzeto iz: Vrijedi li čekati pravog, Kaira Monmiden